Kas oma sisetunde kuulamist ja äratundmist on võimalik õppida?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

4. november 2016 kell 16:06



meh.ro8879“Me oleme väga õnnelikud inimesed, sest elame ajastul, kus inimesed on üha rohkem hakanud mõtlema teistmoodi, sest ei taha enam endist viisi edasi elada. Paljud on hakanud otsima paremat elu ehk rahulolutunnet. On tekkinud tungivad soovid leida vastuseid neile küsimustele, mis puudutavad nii meie sisemaailma kui ka meie ümber toimuvat, mida me visuaalselt ei näe, aga mis meid kas häirib või meil kergemini elada aitab,” kirjutab Taevas ja Maa keskuse eestvedaja, terapeut ja parapsühholoog Teresa Mängel.

 

Intuitiivne tunnetamine ja tajumine, see on võimalus saada infot iseenda hüvanguks ja hakata elama päris oma elu. Tunda rõõmu vabast hingamisest ja rahulolu südames.

Tunnetamine ilma piiranguteta, eelarvamusteta ja ego sekkumiseta, ilma kibestumise ja vihkamiseta, selge ja tasakaalus pilt sinust endast, sinu elust ja sellest kuidas maailm toimib…. seda teadmist on läbi aegade kutsutud “selgeltnägemiseks”.

Taevas ja Maa keskus korraldab tunnetamiste ja tajumiste kursuseid inimestele, kes tahaksid endas just neid tundeid arendada. Äratada ellu oma intuitiivset tajumist, energiate tunnetamist ja sisetunde lugemist,  Kursused mõeldud inimestele, kes tahavad oma igapäevatoimetusi voolavamaks ja sujuvamaks muuta, et elu täiel rinnal nautida.

Intuitiivse tunnetamise kursus äratab teadmised, mis meil on juba olemas. Tegelikult me ei õpi midagi uut, vaid äratame ellu meie sisemise väe ja teadmised. Tuletame meelde kuidas ennast armastada, usaldada ja enda sees olevat väge oma kvaliteetse elu saavutamiseks parimal moel kasutada,” ütleb kursuste tutvustus. Me võime kindlalt öelda, et me kõik oleme suutelised sel moel tunnetama. Kõik võime läbi oma keha saada informatsiooni, selle ära tunda, lahti selgitada ja enda hüvanguks kasutada. Küll aga suudame vastu võtta vaid niipalju, kui keha puhtus võimaldab ning tõlgendada vaid seda infot, millesse suudame erapooletult suhtuda. Edastada saame pädevat infot vaid siis, kui hoiame ego kontrolli all, meil pole eelarvamusi ja me ei hinda vaid vaatleme. Sellise seisundi saavutamine võib aga natuke ega võtta, sest see vajab sügavat oma sisemaailma mõistmist.

Oma keha kuulamine ja  tunnetamine on tegelikult informatsiooni saamine ühisest infoväljast läbi inimese enda tajude: seda suudab inimene, kelle hinge, keha ja vaimu koostöö on sujuv, ego on kontrolli all, meeled on puhtad eelarvamustest ning sõltumatud. Ta elab oma isiklikku elu, on vaatleja mitte hindaja. Ta oskab Universumi info kätte saada läbi enda keha ja meelte ning selle edastada ilma moonutuseta.
Kas oma sisetunnetuste kuulamist ja äratundmist on võimalik õppida?

Jah, täpselt samuti nagu auto juhtimist või võõrkeele omandamist. Vaja on soovi, kannatust ja aega. Mõnele on antud rohkem, mõnele vähem; mõni õpib kiiremini, mõni aeglasemalt ja mõni ei taha üldse õppida. Kursustel ei õpita midagi üleloomulikku, vaid seda, kuidas infot oma kehas vastu võtta ja tõlgendada. Me oleme kõik võrdsed, tunneme ja tajume ühtemoodi, kuuleme ja näeme. Meid eraldab vaid suhtumine iseendasse, usaldamine, aktsepteerimine ja meile kalliks saanud ego.

Mida kursustel õpitakse ja kuidas? Kõigepealt Universumi ja infovälja reegleid ja seadusi. Nii nagu siin planeedil Maa, kui ületad kiirust, saad trahvi; varastad või tapad, lähed vangi jne. Nii on ka Universumis — kui rikud seadust, saad karistada. Küll aga on siin füüsilises maailmas lihtsam. Kui rikud rangelt reegleid ja vanglasse satud, siis sinu toidu ja puhtad linad maksab maksumaksja. Universumis aga maksumaksjaid pole. Kogu karistuse kannad ise ja kangema karistuse puhul jagub seda ka sinu lähedastele ja perele.

Olulise osana õpitakse iseenda “korda tegemist”. Kursustel õpime koos lihtsaid ja läbi aegade sissetöötatud tehnikaid, et just oma tunnetust, nägemist, tajumist ja teadvust lihvida, esile tuua, usaldada ja tunnistada. Õpime ennast väärtustama, aktsepteerima ja tunnustama. Kui teame maailma toimimise ja eksisteerimise lugu, siis teame, kuidas see töötab, mõistame seda ning suudame parandada ning muuta. Ja nii see tasapisi tulebki – tunnetamine, tajumine, mõistmine ja nägemine – see, mida me vahel ka selgeltnägemiseks kutsume.
Oma intuitiivset tunnetust arendades näeme maailma eelarvamusteta, ilma ego sekkumiseta, ilma prahi ja mürata, mis meie elusid varjutab, sest emotsioonid on kontrolli all.

Intuitiivse tajumise kursus õpetab paljut: seda, kuidas tunnetamine toimub ja milliseid võimalusi annab; kuidas käib hinge ja keha koostöö; kuidas panna tööle energeetilised kanalid; kuidas jaotuvad peenkehad meie ümber ja millised on nende funktsioonid, kuidas neid puhastada ja laadida, et saavutada parim tunnetus ja taju ning paljut muud.

Loe kõikide kursuste kohta infot SIIT.

Kõik astmed sisaldavad hulgaliselt laialtkasutatavaid energeetilisi kanaleid, pühitsusi, harjutusi ja täiendavat kodus harjutamist. Kursus ei tee kellestki selgeltnägijat vaid anab infot ja juhiseid kuidas iseendaga töötada ja oma maailma heledamaks muuta.

 

Teresa Mängel

 

Kursuse juhendaja Teresa Mängel on lõpetanud Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemia, kus ta on saanud doktorikraadi. Tal on koolitamiseks saanud spetsiaalsed täiendväljaõpped ja on pühitsused Akadeemia õppejõudude poolt.

Lisainfo: Taevas ja Maa +keskus

Pilt: meh.ro

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt