Tallinnas toimub Sisemise Tarkuse Festival ehk enesearengu ja loodusteraapiate mess

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

4. aprill 2017 kell 22:52



Inimeste huvi eneseleidmise ning loodusteraapiate vastu on aasta-aastalt järjest kasvanud. Paljud avastavad endas järk-järgult oma sisemise väe ja erilise tundlikkuse, mis varem pole avaldunud. Selline olukord võib olla ühtaegu nii avardav kui ka segadust tekitav. Siinkohal tasub olla kursus erinevate vaimsete praktikatega ning loomulike ja looduslike tervendusmeetoditega, mis seda teekonda toetavad. Enda parem tundmaõppimine, eriti oma tunnete ja sisemise tarkuse usaldamine aitab ühest küljest paremini tunnetada füüsilist maailma oma ümber, teisest küljest aitab see enesega paremini toime tulla, ning mõista ennast ja teisi. Üheks selliseks sündmuseks on kord aastas, kevadeti toimuv Sisemise Tarkuse Festival.

 

8. ja 9. aprillil Tallinna Teeninduskoolis toimuv Sisemise Tarkuse Festival on rahvusvaheline enesearendamise ja loodusteraapiate mess, mis toimub sel aastal juba 12ndat korda ning mis on aastatega kujunenud tõeliseks isikliku väe, harmoonia ning enesetervendamise suursündmuseks. Festivali märksõnadeks on harmoonia, tervis, küllus ja vägi.

Enda parem tundmaõppimine, eriti oma tunnete ja sisemise tarkuse usaldamine aitab ühest küljest paremini tunnetada füüsilist maailma oma ümber, teisest küljest aitab see enesega paremini toime tulla ning mõista ennast ja teisi.

Festival koosneb loengutest, seminaridest, töötubadest ning erinevate esoteerika ja ökokaupade teenuste-toodete pakkujatest.
Loengud toimuvad sel korral kahes erinevas saalis, nii eesti-, vene kui inglise keeles (eesti k. tõlkega). Osalejatel on kahe messipäeva jooksul võimalus osaleda hommikust õhtuni loengutes, töötubades, kogedes soovi korral erinevaid loodusteraapiaid ning saada konsultatsiooni loodusteraapia spetsialistidelt.

Sel korral esinevad messi jooksul paljud tuntud tegijad nii Eesti kui üle maailma tuntud vaimselt maastikult, nn. Mai-Agate Väljataga, dr Riina Raudsik, Stephen Osono (Ghana), Kaia-Liisa Reinut, Olga Nefedova ja Pavel Efimov (Venemaa) jpt.

Loengud on näiteks teemadel:
– Kes on Jumal ja mida ta meist tahab?
– Oma mineviku tervendamine ja kõrgema vibratsiooni saavutamine läbi Seleniidi kristallide
– Ema mõju lapse uskumustele ja valikutele ja kuidas seda valutult muuta
– Maagilised rituaalid kristallidega
– Alateadvus ja infoväli inimese heaolu teenistuses
– Kuidas muuta oma elu paremaks läbi karmavõlgade teadvustamise
– Energia liikumine kehas – kõik algab ja lõpeb kõrvade vahel
– Kosmoenergeetika
– Kevadised ravimtaimed ja kehamahlad
– Uue Ajastu tõsiteave
– Vee vägi – tervenemise alus
jpm.

 

Festivali peaesinejaks on sel korral Ghanast pärit Aafrika tantsuteraapia ja trummiõpetaja Stephen Osono, kes viib laupäeval läbi Aafrika tantsu teraapilise töötoa.

Iga inimene vastutab ise nii oma elu kui ka tervise eest. Seda mõistes saame hakata muutma oma suhtumist ning liikuda tervenemise poole. Loodusteraapiad on suurepärased toetajad tavameditsiinile, ning kõrvuti eksisteerides on võimalik saavutada tervem ühiskond, kus valitseb headus, mõistmine ning tingimusteta armastus kõigi ja kõige vastu.

 

 

Allikad ja lisainfo: Sisemise Tarkuse Festival, STF Facebook

Foto: healthmiller.com

 

Toimetas Sander Soomaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt