Imeliste viljaringide mõistatus

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

10. juuni 2013 kell 21:50



2001. aasta augustis ilmus Suurbritannia Chilboltoni raadioteleskoobi kõrval asuvale viljapõllule kujund, mis osutus näoks. Läks pisut aega ja ühel hommikul oli põllul ka kood, mis on ilmne vastus 1974. aastal kosmosesse saadetud signaalile.

 

Sellest on möödas pea tosin aastat, kuid siiani pole ilmunud kedagi, kes kujundite tegemise au endale oleks nõudnud. Tegemist oli ülikeerukate mustritega, kuid viljakõrte painutamisel polnud tehtud mitte ühtegi viga. Jälgi inimtegevusest ei leitud ei põllult ega selle ümbrusest, ning ka raadioteleskoobi valvekaamerad ei suutnud salvestada midagi tavapärasest erinevat.

 

Oli mitmeid, kes sidusid n-ö Chilboltoni mehe kohe Marsil pildistatud pinnavormiga, mis meenutas samuti nägu. Paljud spekuleerisid, et tegemist on inimeste esivanemate ehk varajaste inimeste näoga. Hiljem ilmunud koodi on aga lihtsam lugeda ja sealt on näha, et sõnumi saatjateks on suurte peadega humanoidid.

 

Huvitav on ka see, et aasta varem ilmus samale põllule kujund, mida võib näha vastuskoodis satelliidi koha peal.

 

Kui tegemist on siiski pettusega, jääb suureks mõistatuseks, kuidas suudeti nii suur töö ühe ööga ära teha, kusjuures ümbruskonnas polnud märke harjutamisest või nurjunud projektidest ning nagu juba öeldud – selle ilmelise töö au ei ole 12 aasta jooksul keegi endale võtnud. Lisaks on väidetavalt tõendeid, et viljakõrsi ei muljutud niisama maha, vaid tegemist oli teatud kuumutamise protsessiga, mis pani kõrred murduma vajalikult kõrguselt ning täpselt 90-kraadise nurga all.

Vaata videot Chilboltoni hämmastavatest viljaringidest:

 

 

Allikad: ET Updates, Enterprise Mission 

Fotod: abovetopsecret.com,  humansarefree.com

 

Toimetas Maarja Aljas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt