Hooandjas saab toetada Eestis loodud lauamängu New World Order ehk Uus Maailmakord

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

15. oktoober 2022 kell 15:44



Eestis on valmis saanud uus tempokas lauamäng nimega New World Order ehk Uus Maailmakord, mis on lihtsalt õpitav ja kiirelt mängitav, kuid vaja on teha häid otsuseid ja jälgida hoolega mängulauda. “See mäng sobib suurepäraselt ka inimesele, kes lauamänge muidu ei mängi,” tutvustab oma loomingut Tanel Kapp, kes on mängu pidevalt arendanud ja testinud juba 7 aastat.

 

Uus Maailmakord on lõbus seltskondlik ajaviide 2-5 inimesele, mänguajaga umbes 60 minutit. Mängul on ka sügavam teema, mille üle võib mängu käigus arutleda.

“Algselt, 7 aastat tagasi, oli tegu aktsiaturu mänguga, kus mängijad kogusid aktsiaid ja vahetasid neid punktideks. Kuid tahtsin, et mängu teema oleks midagi enamat ja aktuaalsemat. Kuna olen ise Uue Maailmakorra ideoloogiaga tuttav juba aastaid ja näen pidevat globalismi pealetungi, siis otsustasin selle teema oma mänguga siduda,” tutvustab Kapp tausta.

“Inimestel oleks aeg teadvustada, et Uue Maailmakorra plaan on täiesti olemas ja ideoloogia, mida toetavad suur-korporatsioonid, on tugev. Seega oleks sellel mängul ka n-ö hariv külg, läbi mängu olevate Saavutuste kaartide saab näidata, mis plaanid on eliidil meie ühiskonna jaoks.

Kuid ma ei tahtnud seda mängu muuta liialt tõsiseks, vandenõu teooriate keskseks. Lisasin teemale ka sotsiaalkriitikat ja keel-põses huumorit. Mängus on ka kaarte, mis puudutavad kõrgtehnoloogia arengut ja kosmose avastamist, mis on kindlasti positiivsed edasiminekud. Pigem see mäng räägibki rohkem meie maailma tulevikust ja tulevastest eesmärkidest kui ainult eliidi võimuplaanidest,” paotab Tanel kaant.

 

 

Mängu väljaandmine toimub ühisrahastuse abiga

Mäng plaanitakse välja anda Hooandja abiga, ent see kampaania on erinev teistest samasugustest. Nimelt trükitakse mängud kampaania ajal valmis ja mäng jõuab toetajateni juba nädal pärast kampaania lõppu, mis jääb novembri keskele.

Tiraaz tuleb väga piiratud, vaid 100 mängu!

13. oktoobril algas mängu ühisrahastus-kampaania, mille õnnestumiseks on vaja inimeste abi. Kui selline lõbus, alternatiivne ja tempokas lauamäng pakub sulle huvi, siis kliki siia lingile, loe põhjalikku mängututvustust ja telli ära:
https://www.hooandja.ee/projekt/lauamang-new-world-order

Mäng tuleb küll ingliskeelne, kuid loomulikult eestikeelsete reeglitega. Mäng ei ole tekstipõhine, teksti peamiselt vajalik temaatika edasiandmiseks. Palju tähtsamad on värvid, sest mängu tegevust juhivad värvikoodid ja seega on see sobilik mängimiseks igas vanusegrupis.

 

“Toeta seda projekti ja proovi uut originaalset mängu ning veeda sõprade või perega põnevalt aega,” kutsub Tanel üles Eestis loodut toetama.

Lisainfot mängu kohta leiad aadressilt – http://www.newworldordergame.com

 

 

 

 

Lisainfo: www.newworldordergame.com

 

Toimetas Mariann Joonas



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt