Mais avasid uksed esimene taimetoidu kauplus ja pakendivaba pood Eestis

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

25. mai 2016 kell 11:58



Roheline mõtteviis, säästlik elulaad ja vajadus keskkonnasõbralikemate lahenduste järele muutub ka Eestis aina populaarsemaks. Noored ettevõtlikud inimesed avasid mais kaks vahvat poodi: Rotermanni kvartalis tegi 14. mail uksed lahti taimetoidu kauplus Lääts ja nädal hiljem, 21. mail avati Pärnus esimene pakendivaba kauplus Paljas Pala.

 

Läätses põhinevad kõik müüdavad tooted taimsetel toorainetel. Lisaks toidukaubale müüakse puhastusvahendeid, kosmeetikat ja hügieenitarbeid. Väikesest poest saab klient kõik vajaliku kiiresti kätte ja hinnad on poepidajate sõnul hoolimata esinduslikust asukohast kliendisõbralikud. Poes müüakse ka selliseid tooteid, mida varem pole Eestis müügil olnud, sest suheldes e-poe kaudu oma klientidega on välja selgitatud, mida inimesed osta sooviksid.

Poest Paljas Pala saab nii toidukaupa, puhastusvahendeid kui ka kosmeetikat osta pakendivabalt. Vajamineva kraami saab kauplusest koju viia enda kaasavõetud karbi või purgiga – just nii palju, kui vaja, aidates ühtlasi säästa ka loodust. Eesti esimese pakendivaba poe avamiseni viis noori sarnane mõtlemine pakendite üleküllusest ning kokkupuuted selliste kauplustega mujal maailmas. Kuidas pood sündis, sellest saad lugeda SIIT.

 

Kauplus Lääts Facebookis

Pakendivaba pood Paljas Pala Facebookis

 

Allikad: Tarbija 24, Hedonist.ee

Foto: Wikipedia

 

Toimetas Ksenia Kask

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt