Põltsamaale kerkis tuletõrjujate eestvedamisel lumelinn

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

16. veebruar 2013 kell 9:49



 

Põltsamaale kerkis reedel kohalike pritsimeeste eestvedamisel lumelinn, mille rajamisel lõid kaasa politseinikud, päästjad, noortekeskuse ja linnavalitsuse töötajad ning lapsed koolist ja lasteaiast, kirjutab ERR.

 

Kui “Aktuaalne kaamera” Põltsamaale jõudis, oli käsil lumelinna eestvedajate ja ehitajate tunnustamine, kuigi töö tegemiseks oli kulunud alles pool ettenähtud ajast. Noortekeskuse kõrval asuvasse parki oli kerkinud 16 lumeskulptuuri, üks põnevam kui teine.

Põltsamaa päästekomando pealik Ahto Pent ütles, et lumelinna ehitamise mõte tekkis soovist teha koos lastega midagi toredat. “Ainuke kriteerium oli meie jaoks see, et ei oleks koobast, et oleks ohutu, et keegi laps sinna pärast sisse ei jääks,” selgitas Pent.

Nüüd on Põltsamaa lastel ja miks mitte ka täiskasvanutel koht, kus lustimas käia. Et lumelinn ikka kaua vastu peaks, kasteti liuteed veega üle. Ka selle eest, et vett jätkuks, hoolitsesid kohalikud pritsimehed.

 

272759_01

Foto: ERR

 

Allikas: ERR

 

Toimetas Mariann Joonas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt