Eesti keele e-õppe kursus Keeleklikk ingliskeelsetele õppijatele

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

23. märts 2013 kell 13:00



 

Eesti keele algtaseme e-õppe kursust Keeleklikk on nüüd võimalik kasutada ka ingliskeelsetel õppijatel. Keeleklikk on nüüdisaegne internetipõhine eesti keele kursus algajatele, mis sobib nii iseseisvaks õppeks kui ka neile, kes käivad keelekursustel ning soovivad e-kursust kasutada lisamaterjalina.

 

Keeleklikk on ennekõike suunatud täiskasvanud õppijatele, kes soovivad omandada igapäevakeelt. E-kursus on kõigile huvilistele kättesaadav aadressil www.keeleklikk.ee.

Kursus sisaldab 16  kõikehõlmavat keeleõppe peatükki, milles omakorda on kokku 200 animatsiooni, üle 100 grammatikat seletava video ja umbes 1200 harjutust. Keelekliki õpetajaga saavad õpilased suhelda e-posti teel.

Algselt venekeelsetele õppijatele mõeldud kursusel on tänaseks üle 12 000 kasutaja ning selle raames on õpetajale saadetud 4300 kodutööd. E-kursus Keeleklikk võimaldab õppida kõigil soovijatel eesti keelt tasuta ja piiramatult, vajalik on vaid arvuti ja internetiühenduse olemasolu.

 

Allikad: Estonian World Review, kylauudis.ee

Toimetas Meeli Seermaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt