Telegrami Podcast #78: eeskujulik idee – “Loobun riigikogulase palgast!” (külas Andro Roos)

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

23. veebruar 2023 kell 10:21



Foto: Telegram.ee + Canva.com

Käesoleval nädalal käis Telegrami stuudios külas majandusteadlane ja Tartu Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Andro Roos, kes eelolevatel valimistel kandideerib Keskerakonna ridades ka Riigikogusse. Roosi valimiskampaanias on aga üks suur punkt, mis eristab teda kõigist teistest – nimelt lubab mees valituks saades loobuda riigikogulase palgast.

 

Roos leiab ka, et tegelikult pole vahet, milline erakond parasjagu pukis on, sest mis puutub rahandusse, siis tulevad otsused niikuinii Euroopa Keskpangast – tema arvates tuleks Eesti Pank seetõttu uuesti riigistada.

Lisaks sellele on Androl veel mitmeid ideid, mis meile meeldisid. Näiteks käib ta välja, et uute seaduste tegemise võiks üldse 20 aastaks pausile panna. Miks? Vaata ise!

Esimene pool saatest on vabalt vaadatav/kuulatav kõigile:

NB! Kõigi selle saate FB video jagajate vahel loosime välja kasti Lumiorava magneesiumivett!

Täispikk saade, on kuulatav/vaadatav ainult Minu Telegrami tellijatele SIIN ALL.

Kõikide varasemate podcastide lingid leiad Telegrami lehelt. Andro Roosi tegemistel saad silma peal hoida näiteks tema Facebooki lehel või

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt