Tartus toimuv mess kutsub üles eelistama kohalikku kaupa

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

1. oktoober 2013 kell 19:24



Tartu Hoiu-laenuühistu koostöös Akadeemilise Ühistegevuse Seltsi, Eesti Maaülikooli, tulundusühistuga Taluturg ning Viljandi Otse Tootjalt Tarbijale toiduvõrgustikuga korraldavad 3. oktoobril Eesti Maaülikooli aulas konverents-messi “Tootjate ja tarbijate ühistegevus”, mis kutsub üles eelistama kohalikku toodangut.

 

Konverentsil räägitakse tootjate ja tarbijate ühistegevuse senistest kogemustest ja kitsaskohtadest ning pakutakse välja võimalusi tootjate ja tarbijate vahelise ühistegevuse parendamiseks.

“Me kõik oleme tarbijad ning läbi oma igapäevaste tarbimisvalikute soodustame Eesti tootjate õitsengut või hävingut. Ostes võõramaiseid suurkettide kaupu, aitame kaasa kohalike ettevõtete hääbumisele. Eelistades eestimaist, aitame aga oma kaasmaalasi ning seeläbi kogu rahvast. Konverentsi eesmärgiks on näidata, kui oluline roll on tootjate ja tarbijate ühistegevusel Eesti majanduse ning kogu riigi arengus,” seisab ürituse pressiteates.

Konverentsi pauside ajal ja pärast ettekandeid toimub mess, kus kauplevad kohalikud tootjad. Võimalik on osta eestimaiseid kaupu. Lisaks eurodele saab maksta ka Eesti vekslites. Konverentsil võtavad sõna näiteks Andro Roos, Jaan Leetsar, Märt Riiner, Jaanus Murakas, Merle Vall. Lähemalt vaata ürituse kavast.

 

Lisainfo ja registreerimine: Konverentsi infoleht

Foto: puckettpages.com

 

Toimetas Mariann Joonas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt