Videod: kas USA-s sajab keemiapilvedest keemialund?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

4. veebruar 2014 kell 17:53



Internetis levib mitmeid videosid ja tekste, mis väidavad, et USA-s eelmisel nädalal alla sadanud lumi on võlts – räägitakse nii “plastist”, “geoloogiliselt muundatud” kui ka “põlevast” lumest, mis mõningate teooriate kohaselt on valitsuse projekt, mille eesmärk on kontrollida ilma või isegi kutsuda esile maavärinaid. Kuid samapalju, kui on üles laetud videosid võltslume olemasolu kohta, on üritatud videote väiteid ka ümber lükata. 

 

29. jaanuaril jõudis Youtube’i esimene “võltslume” video, mis vallandas massilise “võltslume” eksperimentide seeria nii USA-s kui ka mujal maailmas. Enamikus videotes hoiab inimene käes lund ning selle kõrval tulemasinat ja tuld ning kaamera filmib, kuidas lumi vaatamata eeldustele tulega kokkupuutel sulada, seda siiski ei tee. See isegi ei tilgu ega eralda muul moel vett. Selle asemel muutub lumi mustaks ning video tegija lõpetab sellega oma esituse, väites, et tegemist on võltslumega. Mitu videot väidavad lisaks veel tugeva põleva plasti lõhna tekkimist lume põletamisel. Georgia osariigi inimesed, kes on oma kodude kohal hiljuti keemiapilvi näinud, kardavad, et tegemist on USA valitsuse katsega, mille tõelised eesmärgid on veel teadmata.

Samapalju, kui on üles laetud videosid võltslume olemasolu kohta, on üritatud videote väiteid ka ümber lükata. Paljud, kes usuvad, et “võltslume” videod on pettus, ütlevad, et tulemasinad ei ole lihtsalt hea vahend lume sulatamiseks. Butaanil töötavad tulemasinad jätavad musta jälje enam-vähem kõigele, mille all neid töötavana hoida. Mitu videot näitavad võltslume videotele vastukaaluks sügavkülmast võetud jääkuubikute sulatamist, mis samuti põletamisel mustaks tõmbuvad, kinnitades, et butaan tekitab alati põletamisel musta jälje. Samuti selgitavad vandenõu purustajad, et põletamisel tekkiv lõhn ei ole mitte lume, vaid butaani oma. Ameerika Ühendriikide Geoloogiaameti sõnul on “võltslume” mittesulamise näol tegemist sublimatsiooniga ehk siis tahke aine muutumisega gaasiliseks ilma vahepealse vedela olekuta.

Viimaste uudiste järgi on “võltslume” paanika jõudnud USA-st kaugemale, nimelt Rootsi, samas kui Norras tehtud eksperimendi video kujutab täiesti normaalset lund, mis tulemasinaga põletades mustaks ei lähe. Katsetage, kas Eesti lumi läheb põletamisel mustaks. Meie toimetuses igatahes proovisime ja oli täitsa tavaline lumi, mis lihtsalt ära sulas. Tegemist on äärmiselt kummalise vandenõuteooriaga, mille uskumine on andestatav inimestele, kes kuigi palju enne lumega kokku puutunud ei ole.

 

Vaata esimest videot, mis vallandas eksperimentide tulva:

 

Siin video, mis esialgse “võltslume” teooria ümber lükkab:

 

Allikad: The Epoch Times, Intellihub, Liberty Voice, Seektress, Popular Science

Foto: chemtrailsplanet.net

 

Toimetas Hendrik Mere

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt