Video: Käed raudu parkimisplatsil jäätee joomise eest

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

9. mai 2013 kell 19:35



Youtube’i üles pandud video näitab USA-s aset leidnud vahejuhtumit, kus turvamees süüdistab noort meest alkoholi tarvitamises parkimisplatsil ja paneb tal “allumatuse” eest jõhkralt käed raudu hoolimata sellest, et purgilt loeb selgesti välja, et tegu on jääteega.

 

Räppar Xstrav (Xstravagant), kodanikunimega Christopher Beatty, ootas koos oma sõbraga Fayetteville’is alkoholipoe ees sõpra, kui neile lähenes erariietes korravalvur, kes nõudis, et Beatty näitaks talle, mida ta joob. Üllatunud Beatty hoidis purki oma käes, lubades närvilisel mehel, kes end politseinikuna esitles, lugeda purgi silti, kuid keeldus seda mehe kätte andmast.

Videost on selgelt näha, et kahtlane korravalvur näitas oma ametimärki alles paar sekundit enne seda, kui ta käskis Beattyl käed auto kapotile panna. Ilma õigusi ette lugemata ja seaduserikkumist tutvustamata lükkab turvamees rahumeelselt käituva Beatty pikali ja paneb ta käeraudadesse. Samal ajal kakerdab tagaplaanil ringi silmnähtavalt purjus mees.

Pärast video Youtube’i panekut kahtlustati, et tegu on lavastusega, kuid pärast teise video vaatamist see kahtlus hajub. Beatty kohta on märge olemas ka Põhja-Carolina kohtusüsteemi veebilehel, kus teda süüdistatakse omaniku loata alkoholipoe maa-alal viibimises ja ametiisikule vastuhakkamises.

Tänu oma sõbrale, kes vahejuhtumit filmis, on Beattyl olemas tõendusmaterjal selle kohta, et mehel, kes end politseinikuks nimetas, ei olnud tema ahistamiseks mitte mingisugust alust.

 

 

Allikas: Infowars

http://www.infowars.com/man-arrested-for-drinking-arizona-iced-tea/

Foto: faculty.nwfsc.edu

 

Toimetas Meeli Seermaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt