Sibul – alahinnatud supertoit, mis ravib ja ennetab paljusid haigusi

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

30. märts 2020 kell 20:39



Three onions on a white background.Sibulad võivad olla ühed kõige enam alahinnatud köögiviljad maailmas. Need on juba rohkem kui 3500 aastat olnud inimeste igapäevase toidulaua osa pea terves maailmas. Kuid vähesed mõtlevad sellele, kui väärtuslik lisand meie toidulaual on sibul ja terve tema sugulaste perekond. Sibula võib julgelt asetada toiteväärtuselt samasse ritta, kuhu kuuluvad kallihinnalised ja palju reklaamitud supertoiduained.

 

Sibula intensiivne maitse ja lõhn ei meeldi igaühele ja võib-olla sellepärast ongi see köögivili teenitud tähelepanust ilma jäänud. Kuid vahel tasub kannatada sibulalõhnalist hingeõhku, kuna sibul aitab ennetada ja ravida paljusid haigusi, nagu näiteks erinevad vähiliigid, südame-veresoonkonna haigused, II tüübi diabeet, katarakt ja paljud muud. Sibul on võimas looduslik antibiootikum, mis aitab muu hulgas ennetada ka toidumürgitust.

Sibulad sisaldavad unikaalset kombinatsiooni flavonoididest, polüfenoolidest ja väävlirikastest toitainetest ning sibula pere liikmed peaksid meie toidulauale kuuluma iga päev. Sibul ületab polüfenoolide sisalduse osas nii sama perekonna liikmeid ku



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.