Telegram peatab tegevuse

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

6. mai 2014 kell 17:17



Telegram pitsatHead lugejad

Alustasime 29. jaanuaril 2013 Telegrami tegevust siirast soovist avardada ja muuta eestlaste mõttemaailma ning seeläbi kasvõi natukenegi parandada elu Eestis. Meie südameasi on korda läinud paljudele: Telegramil on igapäevaselt u 24 000 lugejat (populaarsematel päevadel üle 40 000) ja Facebooki fänne ligi 29 000. Kuna aga reklaamiraha eelistab turvalist ja sotsiaalselt heaks kiidetud peavoolumeediat, oleme me alati toonitanud, et lugejate abi on meile väga tähtis. Veebruarikuine kampaania  “Lugeja vabatahtlik aastamaks 6 eurot”  tõi meile toetuse ligi 1000 fännilt, kuid sellest ei piisa, et terve aasta ära elada. Ka paljud firmad on selle asemel, et reklaami osta, meile ise teenuseid pakkunud ja isegi, kui ütleme, et meil ei ole raha, nad ilmselt ei usu seda, sest saame iga nädal paar 3000-eurost teenusepakkumist… Tundub, et kuna oleme nii populaarsed, võetakse meie eksisteerimist juba iseenesestmõistetavalt ja nii ei tule paljudele pähegi, et tegelikult on meie eluspüsimiseks oluline iga väiksemgi panus. Tõtt-öelda on meie tegevuse 1 aasta ja 4 kuu jooksul olnud vaid 3 nädalat, mil me ei ole pidanud rahaprobleemidega tegelema.

Mitu tarka meest on öelnud: “It’s nice to be important, but it’s more important to be nice” ehk siis meeldiv on olla tähtis, kuid veel tähtsam on olla meeldiv. Teiste sõnadega – on olnud suur rõõm ja privileeg pakkuda teile põnevat ja kasulikku teavet, kuid liiga pikka aega on see toimunud meie töötajate, sõprade, perede ja iseenda arvelt ning see ei ole mitte ühestki otsast viisakas ja meeldiv, seega on viimane aeg Telegrami tegevus mõneks ajaks peatada. Kui juhtub nii, et saame võlgadest lahti, hakkame taas uut materjali avaldama. Seniks aga jätame teile lugemiseks üle 5200 artikli, mis me oma senise tegevusaja jooksul oleme lugemiseks pakkunud.

 

Täname südamest kõiki kaasaelajaid, toetajaid, nõuandjaid, oma pereliikmeid ja sõpru ning armsaid toimetuse liikmeid ja kaastöötajaid nii suure pühendumise eest!

Võib-olla tulevikus kohtume.

 

Mariann Joonas ja Hando Tõnumaa

Telegrami asutajad

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt