Naiste maagiline veetlus – edu ja kuulsuse salalaegas

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

11. veebruar 2018 kell 19:54



Edukatel ja kuulsatel naistel läbi aegade on olnud oma nipid, kuidas oma võimu ja jõu energiat kasutada. Kuidas saavutada edu, millega kaasneb maailma jäägitu tähelepanu? Nüüd on soovijail harukordne võimalus nende energiatega teha tutvust ka Tallinnas kursusel ja meditatsioonil „Naiste maagiline veetlus“, mis lisaks naiseks olemise saladuste avamisele õpetab ka seda, kuidas mõjutada mehi. Kursuse kohta leiad infot loo alt.

 

Iidsed võimsad naisenergiad on toonud kuulsust paljudele naistele läbi ajaloo. Kuidas saavutada mõjuvõimu meeste üle? Mida naised selleks tegid ja mida nad kasutasid? Kui me räägime ilusatest naistest, kes on oma hurmava võluga laias maailmas läbi sajandite ajalugu teinud, siis meenutame ikka kõigepealt legendaarset Kleopatrat ja Nofretetet.

Kuidas saavutasid edu Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot, Stefi Graff, Naomi Campbell, Madonna ja paljud teised kuulsad naised. Miks just nemad said kogu maailma jäägitu tähelepanu osaliseks?

 

Roomlased ihaldasid Egiptuse naisi

Kui Rooma Egiptuse vallutas, hullutasid kohalikud naised oma iluga nii Rooma sõdureid kui ka kuulsaid väepealikke. Kas roomlaste endi naised olid koledad? Ei, sugugi mitte, graatsilised Rooma naised olid tuntud oma kaunidusega, aga roomlased tahtsid just Egiptuse naisi.

Kuidas küll juhtus nii, et roomlaste vallutatud Egiptusest pärit orjatar Kleopatra sõitis Rooma linna sisse triumfiga nagu kuninganna? Tema silmade sisse uppusid nii Gaius Julius Caesar kui ka Marcus Antonius, kellega koos tehti hiljem ajalugu.

Me oleme küll näinud lugematul arvul filme imekaunist Kleopatrast, aga vanade kirjutiste järgi oli ta tegelikult tavaline tark naine, kes oli tollasest iluideaalist vägagi kaugel.

 

Millist jõudu või milliseid teadmisi kasutas Kleopatra?

Püstitatud on palju küsimusi, miks Rooma tegelikult Egiptust vallutada tahtis? Kas peale kulla oli seal miskit veel, millest ei saanud rääkida? Miks on Egiptus tänini natuke maagiline ja muinasjutuline riik? Kas ainult nende kuulsate jumaluste pärast? Aga miks nende kaunid naisjumalused on populaarsed üle maailma?

Egiptuses Niiluse jões on üks saar, mida egiptlased peavad väga oluliseks. Philae on jumalanna Isise saar. Kui Niilusele ehitati suuri kanaleid, jäid paljud legendaarsed asutused vee alla, vaid mõned neist päästeti. Ka Isise templitega Philae saart tõsteti niipalju, et see säiliks. Miks kulutas riik nii meeletuid summasid, et üks väike varemetega saareke säiliks? Ja see on säilinud tänapäevani ning inimesed kõikjalt maailmast ihkavad seda endiselt oma silmaga näha.

Juttude järgi pidi see olema väga kaunis saar, kus õitseb palju imekauneid lilli ja kus elab ka palju kasse. Legend räägib külluse ja ilu jumalanna Isise templist, kus eksisteerisid ülivõimsad naisenergiad. Nende kasutamise oskus andis piiramatuid võimalusi elu juhtimiseks.

Nii räägib legend ka sellest, kuidas Isis oma üliarmastatud surnud abikaasa Osirise just seal saarel ellu äratas. Seega kummardatakse neid energiaid ka kui surematuse allikaid. Egüptoloogid usuvad, et Philae oli viimane aktiivne iidse Egiptuse religiooni ala ja et viimane Egiptuse hieroglüüf oli kirjutatud just seal 4. sajandi lõpus.

 

Druiidide salatarkused

Aga kas kuulsad ja väekad naised, kes oma nimed on ajalukku jäädvustanud, kasutasid ainult Egiptusest pärit energiaid? Kaugeltki mitte…

Palju müstikat ja salapäraseid lugusid on seotud druiididega. Naiste maagiliste nippide varalaekasse kuuluvad õpetused näiteks sellest, kuidas säilitada terve ja täiuslik välimus – särav silmavaade ja nooruslikkust õhkav näonahk.

Kas olete mõelnud, miks osa naisi vananevad ja muutuvad vanamuttideks, samas kui osa naisi muutuvad küpses eas aina ilusamaks ja daamilikumaks? Nad on nagu hinnaline vein, mis iga aastaga väärtuslikumaks läheb. Ja mehed hindavad neid kui kallihinnalisi ehteid.

 

Inimkeha otseselt ei vanane, vaid meie rakkude uuenemine aeglustub. Druiidide energia aitab kiirendada rakkude uuenemise protsessi. Druiidide energiad on ülivõimsad ja nende kasutamiseks vajame lisateadmisi ehk koode. Kõik druiidide kanalid on salasõnadega, et igaüks neile ligi ei saaks ega tekitaks kahju. Välja on antud raamatuid ja kirjutisi, millest saab rohkem infot koodide ja võimu kohta.

Üks kuulsamaid igavese nooruse energiaid on noorendamise meditatsioon pühade tammede hiies koos druiididega. See on ülivõimas ja kaunis rituaal, mis laeb hinge kaunite nootidega.

Kasutatakse ka igihaljaste tammede okstes kasvavaid pesasid, „Amalasid”, mis vanade kirjutiste järgi on maagiliselt tervendava jõuga. Nendes looduse poolt loodud pusakestes peituvad emakese maa maagiline jõud ja kõrgete taevaste teadmised.

Ka vanadel kunstiteostel on jäädvustatud druiidide kogunemisi tammede all ja Amala pesade lõikamist. Legendides räägitakse igihaljastest tammedest, mille puukoores on võimalik näha haldjate nägusid.

 

Kuninglik teadlikkuse ja tarkuse kivi

Palju huvitavat saab lugeda internetist Scone’i kivi kohta.

Üks paljudest legendidest räägib, et see oli jumaluste teadlikkuse ja tarkuse kivi, mis aastatuhandeid üle kogu maakera reisides lõpuks Šotimaale jõudis. Kivi olevatki andnud nende hoidjatele üleloomuliku jõu ehk siis druiidide maagilise energia – oskuse juhtida kõike elavat maa peal loodusjõudude ja energiate kaudu. Kuni hetkeni, mil Inglismaa sõdurid selle varastasid ja oma kuningale viisid. Sellest hetkest olevat hakanud tõusma ja õitsema Inglismaa kuningriik ja kuninglik jõud. Samal ajal aga hakkas kaduma druiidide sugu ja koos sellega ka nende teadmised ja tarkused.

Läbi tuhande aasta on kroonitud kõiki Inglismaa kuningaid vaid ühel toolil, mille alla on ehitatud suure kivi koht. Seega kõik kuningad on troonimise ajal selle peal sõna otseses mõttes istunud.

Kuningas Arturi aegadest on pärit legendid, mille kohaselt kuninglikud pead paaniliselt druiide kartsid, nii et nende hävitamisest sai neile kinnisidee. Aga miks nad arvasid, et druiidid ohustavad nende võimu?

Alles hiljuti tagastas Inglismaa kuningakoda kivi oma õigetele omanikele ja see asub nüüd Edinburghi kindluses.

 

Hüperborealaste külluse energiad

Väekate naiste lemmikenergiate hulgas kuulsuste teadmistepagasis on kolmandal kohal hüperborealaste armastuse ja külluse energiad. Naisenergiate lipulaev Lada on eelkõige edu ja külluse sümbol.

See on eriti just võimul olevate naiste lemmikenergia, sest lahendab naiste probleeme armumuredest kuni ema-lapse probleemideni ning aitab raha ja armastuse kaudu võimule saada ja seal püsida, hoides ära ka raha pärast armastatuga tülitsemise.

Legendi järgib liikusid aarjalased (varaseid indoiraani keeli kõnelnud hõimud) põhjast itta. Jumalanna Ladat austati just nendes piirkondades. Edasi liikus see rahvas Pärsiasse ja Indiasse ning vastavalt piirkonnale, kultuuri eripäradele ja ajastule vahetus ka jumalanna nimi.

Lada nimi tähendab „sujuvust“, „voolavust“. See ongi jumalanna omadus: korraldada nii, et kõik hästi laabuks. Indias aga sai Ladast Laksmi – külluse ja voolavuse jumalanna. Põhjamaalaste ruunikirjades on ta aga Lagu, Laguz – vesi, voolamine ja sujumine.

Just nende energeetiliste omaduste pärast hindasid neid oskusi võimul olevad naised. Sest just need naised kandsid oma elus mitut rolli ja pidid kõigega hakkama saama – olla ema, olla naine ja kuninganna või juht. Kõik äärmused ühes. Vaja oli jõudu ja väga teadlikku olemist.

 

Naiselike väeenergiate kursus Tallinnas

Kuidas kõik need kuulsad naised seda oskasid ja kuidas paljud naised seda siiani oskavad?

Kallid naised, te väärite parimat! Olete oodatud meelde tuletama ja harjutama seda, mis naiseks sündimise õigusega kuulub meile.

Nüüd on harukordne võimalus nende energiatega teha tutvust ka Tallinnas kursusel ja meditatsioonil „Naiste maagiline veetlus“, mis lisaks naiseks olemise saladuste avamisele õpetab ka seda, kuidas mõjutada mehi.

Kursus toimub 27. veebruaril kell 18.00–21.00 (võib ka natuke kauem minna). Juhendab parapsühholoogia PhD Teresa Mängel.

Kursusel saame teada, kuidas saavutasid edu naised, kes on olnud läbi ajaloo maailma edukaimad ja kuulsaimad. Mida nad selleks tegid?

Kursuse esimene aste on kolmeosaline, milles osalejad läbivad 6 iidset energia õpetuse. Kokku on 3 pikka ja sügavat meditatsiooni, mis aitavad meil saavutada edu mitte ainult meeste, vaid ka naiste hulgas. Kokku on selles programmis kolm erinevat aset, mis viivad naiste teadmised sügavamatesse energiasoppidesse. Osalejad saavad ka juhised. Praegu on Eestis saadaval vaid esimene tase, aga sel aastal on lootust pakkuda ka teisi tasemeid.

Esimese kolme meditatsiooni kavad ja energaite loetelud leiab siit.

 

Toimetas Annika Urvela



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt