Barack Obama müstilised armid

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

14. veebruar 2013 kell 7:43



 

Müstilised armid Barack Hussein Obama peas ärgitavad vandenõude uurijaid küsima: kas USA presidendile on tehtud ajuoperatsioon?

 

Barack Obama isik tekitab pidevalt mitmesuguseid küsimusi. Kas Obama on üldse ameeriklane? Kus on tema sünnitunnistuse originaal? Kas ta on moslem? Kas ta on tegelikult tulnukas teiselt planeedilt? Järgmine ja uusi tuure koguv küsimus internetis on, kas Obamal on olnud ajuoperatsioon?

Populaarsust kogub pilt, kus Obamal paistab olevat pikk arm, mis kulgeb kõrva juurest üles pealae juurde. Paljud usuvad ja väidavad, et selliseid arme jätab vaid ajuoperatsioon. Aga ilma meditsiinilise dokumendita ei saa mitte keegi kinnitada, et see tegelikult nõnda ka on.

“Mis iganes selle armi ka tekitas, on tegemist tõsise asjaga. Kas see oli ajuoperatsioon? Kas see on mõjutanud tema mõtlemist? Mitte kellelgi pole õigust näha ka tema sünnitunnistust. Ta on üks suur müstiline mees, kellest keegi tegelikkuses mitte midagi ei tea,” ütleb blogija Ben Hart.

 

 

Allikad: Daily Mail, Before It’s News 

 

Toimetas Chris Kala



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt