Valuravi arst elektroonilisest ahistamisest ja energiarelvadest

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

31. oktoober 2013 kell 13:43



26. augustil andis USA raadiosaatele “Coast to Coast AM“ intervjuu USA-s San Antonios töötav valuravi arst John Hall, kes on raamatu “A New Breed: Satellite Terrorism in America“ autor. Ta on USA anestesioloogia ühingu ja valuravi akadeemia liige, võttes aktiivselt osa ka inimteadvuse uurimisega tegeleva sihtasutuse Mind Science tegevusest ning inimeste meditsiinilisi õigusi kaitsva organisatsiooni Freedom from Covert Harassment and Surveillance tööst.

 

Mis on elektroonilise ahistamise eesmärk?

Arvan, et see on osa eksperimendist, mille käigus arendatavad tehnoloogiad antakse pigem sõltumatutele töövõtjatele kui valitsustele ja selle pikaajaline eesmärk on leida selline tehnoloogia, millega kõiki inimesi kontrollida.

Endine NSA töötaja John St. Clair rääkis üksikasjalikult sellest, et neil on välja arendatud tehnoloogia, milles rakendatavaid helisagedusi saab kasutada inimkeha ja muude objektide kontrollimiseks. Hiljuti tuli ka välja, et osa nende töövõtjatest ja agentidest kasutavad luureandmeid isiklike suhete huvides, mida teatakse kui loveint (love intelligence).

 

Kas inimesi, kes kaebavad, et neid ahistatakse elektrooniliselt, peetakse hulludeks?

Jah, seda kohtab tänapäeval sageli. Texases kutsus üks naisterahvas endale politsei, sest kuulis kellegi häält oma peas. Ta rääkis sellest politseiülemale ja sai vastuseks, et tema peal kasutatakse elektromagnetilist relva, ent samas rõhutati, et keegi ei usuks tema juttu nagunii. Enamasti on ohvriteks keskklassi inimesed, aga seda kasutatakse ka kodutute ja vangide peal, sest kõrgklassi inimesi on raskem ahistada.

 

Mis toimub energiarelvade maailmas?

Venemaa president Vladimir Putin ütles aasta tagasi, kui temalt küsiti uue laserkiire kohta, mida seal arendatakse aju kontrollimiseks, et maailmavalitsejaks on parima elektromagnetilise relva ehitaja. Üks Colombia suuremaid meediaväljaandeid El Espectador võttis minuga ühendust ja nad kirjutasid kolmeleheküljelise artikli energiarelvadest, kuid olin üllatunud, et USA peavoolumeedias seda ei kajastatud.

Juba mõnda aega on olemas selline pealtkuulamisseade, millega piisab vaid autoga maja juurde sõitmisest ja selle tubadele suunamisest. Samuti on olemas lasereid, millega saab juba ainuüksi akna vibratsioonidest lugeda välja inimese juttu. Muidugi on tipptasemel ahistamise tehnoloogiad salastatud ja otsest infot nende kohta on väga raske saada. Kuulsin, et Afganistanis kasutas USA sõjavägi energiarelva, millega tehti mäele maandumisrada.

 

 

Kuhu me liigume järgmise 510 aasta jooksul?

Ahistamine muutub aina tõsisemaks probleemiks, mille vastu tuleb kasutada erinevaid võtteid. Osaliselt on süüdi see, et oleme lasknud valitsuse kontrolli alt välja. Selle asemel, et sildistada end kas sõltumatuks, demokraadiks või vabariiklaseks, tuleks hoopis moodustada koalitsioone ning valimised peaks põhinema eetikal ja moraalil. Kindlasti peaks olema kehtestatud asjakohastele ametitele valitsuses ajapiirang, sest paljud veedavad terve elu valitsuses ja lõpuks korrumpeeruvad.

 

Kuula saadet siit.

John Halli kodulehekülg

 

Fotod: dday2012.fatcow.com, i1.ytimg.com, uniteunderfreedom.com, nowtheendbegins.com,

 

Toimetas Laur Raudsoo

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt