Hardo Aasmäe jagas Restart Eesti teisel kohtumisel enda nägemust

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

18. märts 2013 kell 20:42



 

Eelmisel esmaspäeval, 11. märtsil toimus teine Restart Eesti kohtumine, seekordse loengu pidas Hardo Aasmäe. Loengu teema oli “10 valdkonda Eestis, mis vajavad Restarti”. Aasmäe, kes on geograaf, ettevõtja ja poliitik, andis esialgu tunniajase loengu, millele järgnesid kohtumisel viibinud inimeste küsimused.

 

Loengut alustas Hardo Aasmäe sõnadega: “Teie siin korraldate mingit Restart Eestit, aga tegelikult oleks vaja Restart Arenenud Maailm.”

Aruteluteemadeks olid muuhulgas: Eesti ühiskonna jätkusuutlik areng, uus perekonnamudel ja emapalk, kapitalismi kokkuvarisemise ilmingud, kuidas areneda mitte ainult kasvada riigina, elukestev õpe vs. elukestev töö ja Euroopa direktiivid Eesti jaoks.

 

Hardo Aasmäe loeng:

 

Ja küsimustering:

 

Restart Eesti on avatud kontaktile inimestega, liikumise üheks sihiks on aidata vähemalt 2000 inimest Eestis tasemele, mis võimaldaks osaleda, otsustada ja vastutada ühiskonna ja kogukonna korraldamises, ja seeläbi suurendada osalusdemokraatia rolli.

 

Esimese Restart Eesti kohtumisel astus üles Ülo Vooglaid, kes jagas näpunäiteid, millised aspektid peaksid liikumisel esmajoones paigas olema.

Ülo Vooglaiu loengut vaata siit:

 

 

Pia Maria Uuetoa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt