Emotsioonide varjatud vägi – elujõu allikas

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

19. aprill 2013 kell 19:26



 

Selleks, et aru saada, kui tugev jõud võib meie tunnetel olla, tuleb mõista nende tekkemehhanismi. Emotsioonid on energia väljendused, mis sisaldavad kindlaid energiakoode. Neid omakorda sünteesivad intuitsioon ehk vaistlik tunnetus ja emotsioonide keskus, mis võimaldab meil neist aru saada lineaarsel viisil. Selline sünteesimise protsess annabki meile tunnete tajumise võime.

 

Nii nagu mõistuse toimimisel, on ka emotsioonidel oma toimemehhanism informatsiooni vastuvõtmisel. Kui mõistus aitab meil maailmast aru saada loogika kaudu, siis emotsioonid võimaldavad meil ümbritsevat tajuda tundmustena – selliste teadmiste kaudu, mis tulevad sügavalt hinge põhjast. Seetõttu, kui me tahame leida tõde, tuleb meil õppida ühendama mõistust ja tundeid harmoonilisel viisil. Lubades mõistusel ja tunnetel omavahel vabalt suhelda, võimaldame iseendil tajuda oma ümbrust täiesti uuel tasandil. See kõrgem meel aitab meil leida tõde väljaspool mõistuse haardeulatust.

 

Miks meil on raske oma emotsioone mõista?

Meil on raske oma emotsioone mõista seetõttu, et energiamuundus kehas takistab mõistuse ja tunnete omavahelist suhtlust. Selline ühendamatus inimese mõistuse ja emotsioonide keskuse vahel tekitab temas tunde, et mõistus ja tunded on omavahel pidevalt vaenujalal.

Konflikt mõistuse ja tunnete vahel nõrgendab meie tunnetust, takistades iseenda ja tegelikkuse toimimise mõistmist. Ilma tunnetuse toeta on loogilistel järeldustel vähe pistmist tegelikkuse teadvustamisega. Emotsioonid aitavad meil infot eristada, seega on kehal raske sünteesida emotsioonide energiakoode, saada aru oma tunnetest, mille tulemusena väheneb ka meie võime asju hoomata.

 

Vastuolu mõistuse ja tunnete vahel on illusioon

Emotsioonidel on võime abistada energiat, juhtides seda viisil, mis aitab väljendada meie soove füüsilise tegutsemisena – see on keskendatud mõtte lõpptulemus. Aga üksnes mõte ei suuda muundada energiat tegutsemiseks. Mõtted vajavad teatud tüüpi energiat, mis aitavad tugevdada mõttejõudu: üks neist ongi emotsioon, mille abil toimub mõtte teoks saamise protsess ja füüsiline toiming avaldub paremini kontrollitud ja organiseeritud viisil. Selle kohta, kuidas mõttejõul oma soove manifesteerida, loe siit.

Emotsioonid aitavad meil aru saada maailmast, abistades mõistust asjade loogilisel mõistmisel. Kui emotsioonid ja mõistus töötavad käsikäes, tugevdavad need tunnetust, aidates meil tõusta teadvuse kõrgemale tasandile. See on väga oluline intelligentsuse tõstmisel.

Seega, vastuolu mõistuse ja tunnete vahel on illusioon: need kaks on mõeldud koos toimima, tõhustades teineteise tööd. Emotsioonide juurdepääs mõtetele on võti, mis avab ukse kõrgemale teadvuse tasandile, aidates meil iseendast ja maailmast paremini aru saada. Emotsioonid on otsetee peenenergiale – elujõule, mis voogab meie sees ja meie ümber, andes elule värvi ja kandes infot, mis juhib meid sisemiste veendumusteni. Emotsioonid on meie mõtte- ja tundeenergia keel – keha sageduste tõlge, mille kaudu jõuab energia vastastikune toime otse meie teadvusesse.

 

Masaru Emoto katsed külmunud vee kristallidega

Emotsioonid aitavad mõtetel materialiseeruda. Jaapani teadlane Masaru Emoto on teinud hämmastava eksperimendi, mis näitab, kuidas erinevad mõtted ja emotsioonid loovad erinevaid kristallmustreid jäätunud vees. Tema katses projitseerisid inimesed oma emotsioone ja mõtteid veesse selle külmumisel ja Emoto uuris veekristalle mikroskoobi all. Tähelepanuväärne oli avastus, et ilusate mõtete puhul armastusest, headusest ja rõõmust tekkisid korrapärasemad ja kaunimad struktuurid kui nende mõtete puhul, mis keskendusid negatiivsetele emotsioonidele – vihale, kurjusele, kadedusele jmt.

Vaata Masaru Emoto hämmastava eksperimendi tulemusi:

Emoto katse kohta saad rohkem lugeda näiteks siit. Eesti keeles on ilmunud Masaru Emoto raamatud “Vee sõnumid” ja “Vee varjatud sõnumid”.

 

Allikas: Rise Earth

Foto: Amusing Planet

 

Toimetas Õnne Puhk

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt