Bännitud video! Teadlane Andreas Kalcker ja Mike Adams (Health Ranger) räägivad kloordioksiidist

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

23. september 2020 kell 17:01



Foto: ekraanikuva

Suvel intervjueeris ajakirjanik Mike Adams aka Health Ranger teadlast nimega Andres Kalcker, kes on üle kümne aasta uurinud kloordioksiidi ehk MMS-i. Video sai hetkega avaldamiskeelu suurematelt videoplatvormidelt, ning isegi selle lingi jagamine messengeris oli keelatud – link lihtsalt blokeeriti vestluse aknas ära. Nüüd on intervjuule valminud eestikeelsed subtiitrid! 

 

Kes endiselt elavad usus, et MMS (lahjendatud kujul!) on mürk, tuletame meelde, et Terviseameti loaga müüakse seda juba aastaid kasutamiseks näiteks joogivee puhastajana, lisaks on kaks terviseametnikku avalikult öelnud, et selle kasutamine lahjendatud kujul on kahjutu.

 

 

Oleme selle video eestikeelseid subtiitreid ette valmistanud üle kuu aja, sest lisaks tõlkimisele sai see mitmekordselt üle toimetatud ka ühe kogemustega arsti ja lugupeetud toitumisnõustaja poolt. Nüüd aga edasi video juurde, mis räägib kloordioksiidist, tervisest ja teadusest. Head kuulamist ja vaatamist!

 

Allikas:

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt