3000 meedikut kinnitavad, et kloordioksiid tapab koroonaviiruse

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

5. september 2020 kell 16:18



Foto: COMUSAV

Kui see, mida rääkis arst ja kirurg Pedro Chavez Katoliikliku Ülikooli Murcia (UCAM) veebinaril on tõsi, siis eksisteerib aine, mis tapab viiruse SARS-Cov-2. See on kloordioksiid. Me ei lakka mõtlemast sellele, et paljud neist, kes surid koroonaviirusesse, võiksid täna olla elus. Kuid kui see info ei vasta tõele, on tegemist tõsise ja ohtliku manipulatsiooniga. Niisiis, kui see on vale, siis miks 3000 meedikut, kes on 14-s Ladina-Ameerika riigis esindust omava rahvusvahelise organisatsiooni “Elu ja tervise eest“ (COMUSAV) liikmed, jagavad teavet kloordioksiidi eeliste kohta?

 

Kas ka see asjaolu, et haigusjuhtude kasvukõver mõningates Boliivia omavalitsustes on järsult langenud pärast kloordioksiidi kasutamise heakskiitmist Senati poolt, on väljamõeldis? Kas kloordioksiid on mürgine, nagu seda väidavad selle vastased? Organisatsiooni COMUSAV esinduse juht Mehhikos doktor Pedro Chavez viib meid asjaga kurssi internetiportaali Madrid Market vahendusel.

 

Doktor Chavez, millised on organisatsiooni COMUSAV eesmärgid?

Tõese teabe levitamine tõhusa ja lõpliku lähenemise kohta Covid-19 ravis aine abil, mida nimetatakse CDS ehk kloordioksiid. Justnimelt selles seisneb meie missioon.

Kui palju on arste nende 3000 inimese seas?

3000 – need on kõik arstid, kuid organisatsioonis on inimesi rohkem.

 

Kas 14-st riigist on kõik Ladina-Ameerika riigid või on ka Euroopa riike?

Hispaanias on samuti esindus. Ülejäänud liikmed on Mehhikost, Kesk- ja Lõuna-Ameerika riikidest.

 

Kui palju inimesi on organisatsiooni COMUSAV lähikonnas kloordioksiidi kasutanud?

Umbes

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt