Veel üks põhjus loobuda lihasöömisest: mRNA vaktsiinide kasutamine loomakasvatuses

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

20. jaanuar 2023 kell 8:06



Foto: Pixabay / Javaistan

Peagi on veel üks põhjus, miks hakata taimetoitlaseks või hankida liha kohalikest usaldusväärsetest allikatest: mRNA vaktsiine hakatakse laialdaselt kasutama kogu lihatööstuses, sest veiseid, kanu, sigu, kitsi jt lihaloomi hakatakse regulaarselt mRNA vaktsiinidega süstima.

 

Nagu oleme inimeste puhul näinud, võivad mRNA tooted:

  1. ringelda kogu kehas ning jõuada verre ja elunditesse;
  2. toota kehas valke, mis võivad põhjustada toksilisi toimeid;
  3. ummistada artereid ja tappa või kahjustada inimesi insuldi või südameinfarkti tõttu;
  4. põhjustada organismis püsivaid geneetilisi muutusi.

 

Selgub, et hüpotermilised nõelad pole ainus viis, kuidas mRNA juhiseid inimkehasse viia. Neid võib ka alla neelata või need võivad nahale sattuda. Ainuüksi mRNA toodetega saastunud toore liha käitlemine võib asjatundjate sõnul mõjutada sellega omakorda kokku puutuvaid inimesi. Juba ainuüksi mRNA-ga vaktsineeritud loomsete lihatoodete suhupanek võib kuumtöötlemata kujul võimaldada mRNA verre imendumist, sh võib inimkehasse sattuda vastavaid võõrvalke.

 

Uudsed mRNA vaktsiinid tungivad lihatööstusse

Pfizer, Bayer ja teised farmaatsiahiiud on juba teatanud lihaloomade peal kasutatavatest mRNA vaktsiinidest. Nagu dr Robert Malone hiljutises artiklis paljastas, hakkasid Big Pharma ettevõtted loomade peal kasutamiseks mRNA vaktsiinidest rääkima juba 2016. aastal. Tema sõnul on selge, et mRNA vaktsiinid jõuavad farmidesse ja põllumajandustööstusse ning sellega kaasneb lihavarude saastamine ogavalguga. Miks neid vaktsiine peaks seal kasutama? Malone’i sõnul on see seotud loomade populatsiooni vähendamise plaanidega, sest inimkonnal on aeg muuta oma toitumisharjumisi (märksõna: putukad liha asemel).

Seega, tulevikus ohustab lihasööjat võimalus omal nahal tunda loomade mass-vaktsineerimise tulemusi biotehnoloogilise tootmise tagajärjel.

 

Liha süües tuleb teada selle päritolu

Nii et kui otsustate liha süüa, tuleks teada, kust see pärit on. Kui see pärineb suurest lihatööstusest, võib kindel olla, et see on juba lähitulevikus saastunud mRNA biotehnoloogiaga.

Kuigi see on endiselt oletus, on võimalik, et kõrgel kuumusel töötlemine võib hävitada mõned mRNA biotehnoloogial põhinevad valgud. Sel põhjusel on oluline vältida toore liha ja pooltoorete liharoogade söömist, näiteks rare-küpsetatud praade. See pole küll kindel, et küpsetamine hävitab ogavalke, seega parem karta kui kahetseda!

Kui sööte liha, püüdke leida kohalikke lihatarnijaid, kes järgivad väldivad oma karja mRNA vaktsiinidega süstimist. Toetage kohalikku põllumajandust, et saada puhtamat toorainet. Võimalusel valige GMO-vaba mahesöödaga kasvatatud loomad.

Kuna maailma ülerahvastuse probleem ja toidupuudus ei kao kuskile, siis on selge, et püütakse lahendada inimkonda kimbutavaid probleeme, asendades muu hulgas traditsioonilised toitumisviisid sellistega, mis on üsna levinud maailma idapoolsemates piirkondades – nimelt putukate jmt söömisega. Näiteks üks StudyFinds.org artikkel tõstab esile hiljutise jahuusside kohta tehtud uuringu, mille kohaselt asendavad nende kuivatatud vastsed peagi kanaliha.

Kas see ei tundu maitsev lõunasöök? Varsti pakutakse vaesunud massidele valguallikana järgmist:

Maailma näljahäda leevendamiseks soovitab eliit vaestel hakata rohkem putukaid sööma. Foto: naturalnews.com

 

Samal ajal naudib eliit kahtlemata edasi parimaid liharoogi oma eralennukites mööda maailma ringi tiirutades, näksides sinna kõrvale mitte-geneetiliselt muundatud orgaanilisi salateid, sest nad teavad, et puhas toit soodustab pikaealisust.

 

Allikas: naturalnews.com

 

Tõlkis Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt