Plejaadlaste meedium: Inimene on täiuslikult ebatäiuslik olend

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

5. november 2013 kell 14:50



25. juunil andis USA raadiosaatele “Coast to Coast AM” intervjuu vaimne õpetaja ja tervendaja Christine Day. Christine’i maailmapilt muutus pärast seda, kui tal diagnoositi 31-aastaselt kaugelearenenud süsteemne erütematoosne luupus ja tal oli elada jäänud väga vähe aega. Varsti pärast seda koges ta kõikehõlmavat vaimset ärkamist, kui kohtus plejaadlastega ja paranes täielikult. Sellest ajast saadik on Christine plejaadlaste meedium, korraldades ülemaailmseid vaimseid seminare ja tervendamisseansse.

 

Milline on plejaadlaste eesmärk planeedil Maa?

Nende ülesanne on koos galaktilise kogukonnaga inimeste juhendamine valgustumise protsessis ja Maa energiavõrgu arendamine sageduste tõstmiseks. Valgustumisega ühineme taas galaktilise kogukonnaga ja mina nende esindajana edastan nende juhised ja olen siin nende esindajana. Kui ma alguses nendega kohtusin, siis arvasin, et mul on hallutsinatsioonid, aga kui ma suhtlesin nendega telepaatilisel teel, algas tervenemine haigusest – tagantjärele tuleb tunnistada, et see oli väga pingeline ja äärmuslik algus ühele huvitavale teekonnale.

 

Kas nad hoiatavad meid katastroofide ja ähvardava maailmalõpu eest?

Ei, nad ei tee seda, aga muudatused on tulemas. Plejaadlaste sõnul on Maa peal palju hirmu tekitanud muutumine, mis on kaasa toonud torme ja muid ekstreemseid ilmanähtusi. Me liigume 3-dimensioonilisest maailmast järgmisesse etappi, mis mõjutab ka inimesi – saame liikuda energiat teisendades teistele planeetidele. Oleme evolutsioonis edasi minemas ja meil on vaba tahe, nad austavad seda ja ei sekku meie arenemisesse. Meie oleme aga neile olulised, kuna oleme seotud ühise teadvusega, kuhu kuulub ka ülejäänud galaktiline kogukond, ja me suudame nendega telepaatiliselt suhelda.

 

 

Mida nad meist arvavad?

Nad näevad meid kui inimesi, kes on lukustanud end 3-mõõtmelise reaalsuse illusioonidesse ja valedesse. Inimene on loomult hea, aga haavatava inimloomusega “täiuslikult ebatäiuslikud olendid”, kes teevad vigu, et õppida ja areneda järgmisse valgustumise etappi. Plejaadlased mõistavad meid ja ümbritsevat paremini kui meie ise, nad teavad, mida me siin teeme, kes me oleme ja mis toimub. Peame vabanema sellest reaalsusest ja hakkama häälestama energiat enda sees, sünkroniseerudes, et edasi liikuda.

 

Mida sa arvad viljaringidest?

Nende autorid on plejaadlased ja nad on neid Maal loonud juba pikemat aega. Viljaringid koos megaliitidega moodustavad energeetilise võrgustiku, mis aitab meie planeedi järgmisesse ajastusse. Nad hoiavad püha maatriksi energiat, mis on ühenduses kristallvõrega meie kehas. See aitab meie kehal toime tulla energiate muutumisega, mis tuleneb dimensiooni vahetusest. Pärast transformeerumist on meie eluiga pikem, suudame end tervendada ja teiste mõtteid lugeda.

 

Kuula saadet siit.

Christine Day veebilehekülg

Fotod: 1.bp.blogspot.com, earth4all.net, plw.org, openlounge.org, files.abovetopsecret.com

 

Toimetas Laur Raudsoo

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt