Steven Greer: raha- ja võimumängud takistavad tulnukate avalikustamist

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

16. november 2013 kell 13:15



 

Miks siiani maavälist elu avalikustatud ei ole?

Maavälise elu varjamine ei ole seotud tulnukatega ja pooled meist juba niigi usuvad ellu väljaspool planeet Maad. Avalikustamine on kinni rahas, võimus ja energias, sest nad reisivad kosmoselaevadega, millel ei ole sisepõlemismootorit. Wilbert Smith avaldas 1951. aastal Kanadas dokumendi, kus kirjeldati projekti Magnet, mille eesmärk oli uurida kosmosesõidukite mootoreid ja lendamist mitteaerodünaamilistel viisidel. Seda teostas insener Vannevar Bush, kes töötas ka Manhattani tuumapommi projektiga. Hilisemad avaldatud dokumendid, mis olid USA mereväe uurimislaboratooriumi hoiuruumis, kirjeldasid gravitatsioonikontrolli ülesande edukust ja ioonmootori kasutamist – seda kõike juba 1954. aastal. Ehk siis viimased viiskümmend aastat oleme põletanud kütuseid ja tarbinud põlevkivienergiat vaid puhtalt maavarade omanike rikastumise nimel.

 

Kas sind šokeeris hiljutine valitsuse avaldus Area 51 olemasolust?

Ei, sest ega nad ei rääkinud sellest, mida seal tehtud on. Roswelli lendava taldriku õnnetuses ellujäänut hoiti mitmes erinevas kohas ja arvatavasti ka Area 51-s. Samuti elektromagnetilise pulsi relvi (EMP) arendati seal 1945. aastal ja kuuekümnendatel, et võtta sihikule meie õhuruumis viibivaid UFO-sid. Arizonases asuvas Huachuca USA sõjaväe maaaluses luurekeskuses, kus mõned mu meeskonnas olevad inimesed on töötanud, hoitakse üheksat õhusõidukit ja erinevaid tulnukate surnukehi.

 

Kui sinu käes oleks vaba energia tehnoloogia, siis kuidas sa esitleks seda maailmale ilma, et majandus kokku variseks?

See oleks suur löök majandusele, kuid kui arvestada praegust olukorda, kus 48% maailma majapidamistes ei ole veesüsteeme, siis oleme juba praegu majanduslikult halval järjel. Ehk siis teatud mõttes elame juba praegu majanduslikus katastroofis, mille märkamist on pimestanud meie nartsisistlik eluviis. Kui mu meeskond töötaks välja prii energia seadmed, siis jagaksin skeeme uudistekanalite ja inseneridega, kes taasesitaks need. Kindlasti tuleb vahele jätta patenteerimine, kuna selle kaudu takistatakse  vaba energia tehnoloogiate avalikustamist.

 

Mida sa tead inimeste kokkupuudetest tulnukatega?

Arvan, et seda on juhtunud paljude inimestega. Alustasin 20 aastat tagasi projektiga CE5-Initiative, kus õpetasin inimestele kokkupuute ja kaugvaatluse konsepte, et teadvuse ja meelte abil suhelda maaväliste tsivilisatsioonidega. Meil on mitmeid pilte ja videoid anomaaliatest, nagu Joshua Tree rahvuspargis hõljuv kera, mida nägi mitukümend inimest. Tulnukaid on erinevaid ja osad neist on mitmedimensioonilised olendid, kes liiguvad ilma sõidukiteta.

 

 

Kuula saadet Youtube’is (intervjuu algab kümnendal minutil)

Steven Greeri veebileheküljed: cseti.org ja disclosureproject.org.

Fotod: exopolitics.fr, wilknewsradio.com, upload.wikimedia.org, ehdwallpaper.com

 

Toimetas Laur Raudsoo

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt