Jones: Valitsusel on võimalusi keeristormide tekitamiseks

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

23. mai 2013 kell 13:58



Oklahomas on tornaadod iga-aastased, kuid on palju neid, kes usuvad, et sellel korral oli laastava keeristormi taga midagi enamat. 20. mail toimunud katastroofi tagajärjed polnud küll nii himsad, kui esialgsed teated seda paista lasid ja 91 hukkunu asemel on kinnitatud numbriks 24. Kuid ka Telegram avaldas pildid tuledest, mida märgati tormi ajal taevas ja Alex Jones peab seda kindlaks märgiks, et keeristorm oli inimtekkeline.

 

Alex Jones avaldas arvamust kohe tormile järgnenud päeval oma saates, kus ta ei eitanud harilike tornaadode olemasolu ega süüdistanud kedagi, kuid hoiatas selle eest, et valituse valduses on tornaadosid luua ja juhtida. Tema jutu järgi suureneb võimalus, et tegu on inimetekkelise tormiga siis, kui märgatud on ka helikoptereid ja teisi väikseid õhusõidukeid, kes ümbruskonnas pritsivad või midagi muud taolist teevad.

Kui küsimuse alla tuleb ilmaga manipuleerimine, suunudvad kõigi pilgud muidugi Alaskal asuva HAARP-i poole. Väidetavalt on ka mõningaid tõendeid HAARP-i aktiivsusest ja neid on palju postitatud huviliste foorumitesse.

Kui küsida, et milline on valitsuse huvi sellise intsidendi korraldamisel, toovad paljud põhjuseks tähelepanu kõrvalejuhtimise viimasel ajal Valget Maja tabanud skandaalidest.

 

Allikad ja lisalugemine: Realist News, Heavy News

 

Toimetas Maarja Aljas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt