Podcast “Imede hommik Telegramiga” #5: Õnnest, unistustest, imedest

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

4. oktoober 2022 kell 8:32



Foto: Foto: Triin Pärn + Sali Jonuzi Andy / Getty Images + Canva.com

Teie ees on viies episood Telegram.ee hommikusaatest “Imede hommik Telegramiga”, mida juhib Anneli Roots. Anneliga ja saate sündimise looga saad tutvuda videointervjuus

“Mida rohkem sa endale oma ettekäändeid kordad, seda rohkem hakkad sa neid uskuma! Elu lõpus loeb vaid see, milliseks inimeseks sa elu jooksul said ning kui palju sa teisi aitasid.”

Robin Sharma

 

Tänases saates kutsub Anneli kaasa mõtlema küsimustega: Mis valikud toetavad õnnega koos eksisteerimist? Mil moel toetavad unistused õnne seisundit? Millest saavad oma alguspunkti… imed?  Võta üks hea kohv või tee ning luba endale väike paus või hoopiski jalutuskäik 22 minutiks, et sukelduda Anneliga kergesse arutelusse õnnest, unistustest ja imedest.

Head kuulamist!

 

Või kuula endale sobivalt heliplatvormilt:

Podbean

Spotify

iTunes

PS! Liitu samanimelise(IMEDE HOMMIK Telegramiga) Facebook’i grupiga, kus lisaks podcastidele jagame hommikurutiine, ideid ja mõtteid, mis viivad igaüht aina paremasse kohta iseendaga!

 

Toimetas Anneli Roots



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt