VIDEO! Kohtuasi Pfizeri vastu: lepingu järgi pidi turule toodama Covidit ennetav vaktsiin

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

12. märts 2023 kell 18:36



Foto: ekraanikuva

Ei enneta, ega pole vaktsiin!  Los-Angeleses asuva advokaadibüroo Barnes Law LLP asutaja ja California osariigi advokaat Robert Edward Barnes arutab Owen Shroyeriga otse-eetris käimasolevat kohtumenetlust Pfizeri vastu. Barnes peab kohtuprotsessi suureks ajalooliseks lahinguks.

 

Robert Barnes selgitas, et vilepuhuja Brook Jacksoni argument Pfizeri vastu on lihtne: Pfizer lubas ausate kliiniliste andmete põhjal pakkuda ohutut ja tõhusat vaktsiini Covidi ennetamiseks, selle asemel pakkusid nad ohtlikku, ebaefektiivset geeniteraapiat, mis ei takistanud viiruse levikut.

Brook Jackson oli kliinilisi uuringuid jälginud üle 20 aasta ja oli põnevil, et osaleda mRNA vaktsiini Pfizeri ohutusuuringutes. Asjaga tegeledes oli ta tunnistajaks pettusele. Paljudele pettustele. Ta teatas nähtust FDA-le (USA Toidu ja Ravimiamet) – ja vallandati. Alguses jättis DOJ (Ameerika Ühendriikide Justiitsministeerium) mulje, nagu uuritaks asja, aga tegelikult jäeti ta üksi. Lõpuks jõudis ta Robert Barnesi õigusnõustaja juurde.

Pfizer kaitseb end muu hulgas ka väidetega, et ravimi väljaandmisega kaasnes ettevõttele ka immuniteet – see tähendab, et neil pole vastutust. Aga Pfizeri puutumatuse argumentide kasutamine näitab haletsusväärselt, et põhimõtteliselt ei ole kohtusüsteemil mingit rolli.

Pfizeri jaoks on probleemiks Trumpi kaitseministeeriumiga sõlmitud algne leping. Bideni administratsioon ei pidanud selle üle läbirääkimisi ega muutnud seda.

Leping sätestab:

  • Pfizer järgib kõiki FDA reegleid ja määrusi.
  • Nõuetele vastavus on täpsustatud protsessi osaks.
  • Pakume ohutut, tõhusat vaktsiini Covid-19 ennetamiseks.

 

Tänaseks on selgunud, et mRNA vaktsiin ei ole ohutu, vaid ohtlik. See ei ole efektiivne ja näitab korduvate tõhustusdoosidega negatiivset efektiivsust. See ei ole vaktsiin, kui arvestada algset lepingu määratlust, vaid mRNA vaktsiinid on gee

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt