Eestlanna pihtimus: Elasin koos reptiiliga

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

18. juuli 2013 kell 16:43



 

Lõuna-Eestis elav Liisu (nimi muudetud – toim.) on ravitseja ja tervendaja, kes võttis Telegrami toimetusega ühendust, et rääkida oma lugu kooselust reptiiliga.

 

 Maagiline elu

Liisu on juba lapsest saadik näinud teistesse dimensioonidesse ja tema kahel lapsel on samuti erilised võimed: nad suudavad näha energiaid ja aurasid ning saada matemaatiliste võrrandite vastuseid ilma arvutamata. Nad suudavad ka peilida, mis on sama nagu kaugvaatlus.

Naine räägib, et kõiki soove on võimalik manifesteerida, tuleb vaid ülitäpselt teha endale selgeks, mis see on, mida sa soovid. Ta soovitab oma soovid üksikasjalikult paberile üles kirjutada, see aktiveerib need. “Olen olnud sellises seisundis, kus tunnen, et ma olen ülivõimas, minus on kõik universumi teadmised. See on hetk, kus avaneb mingi portaal ja ma saan universumiga üheks,” kirjeldab ta.

Liisu ütleb, et mõttel, sõnadel, kõikidel tegudel – kõigel, mis me siin teeme – on oma kood, muster, millel on ka heli, maitse ja lõhn. Seda saab isegi “nämmutada” ja venitada kui nätsu. “Olen paar korda märganud, et terve mu keha helendab – olen valgusolend. Vahel on minu sees nii palju energiat, et ma ei oska seda kontrollida, olen läinud metsa ja laen selle mõne puu sisse,” sõnab naine.

 

Kooselu reptiiliga

Liisu niigi värvikas elu võttis aga uue pöörde möödunud aastal. “Mul hakkasid juhtuma sellised sündmused, et see on lausa uskumatu – minu ellu tuli reptiil. Ootasin oma ellu uut kaaslast ja oligi kohe plaks kohal,” räägib naine.

Ta kõnnib rohelises, veedab väga palju aega metsas ja suhtleb palju ka loomadega. Ta rääkis, kuidas käib metsas magamas ja hundid tulevad ta juurde. Mehel ei olnud ka sellist emotsiooni

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt