Telegrami lugemissari: Alaje Plejaadi tähtedelt – III osa

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

10. märts 2013 kell 10:23



 

Telegram hakkab oma lugejate nädalavahetusi sisustama erinevate lugemissarjadega. Järgmise kahe kuu laupäeviti-pühapäeviti ilmuvad rubriigi “Maaväline” all lood väidetavalt Plejaadi tähtedelt pärinevast Alajest, kes on Maale tulnud universumi teadmisi ja elu tutvustama. Alaje on oma lugu rääkinud Youtube’i vahendusel, Telegram toob lugejateni tema videote eestikeelsed kokkuvõtted.

 

Plejaadid on Sõnni tähtkujus asuv hajusparv, mille Messier’ kataloogi tähiseks on M45. Parve kaugus maast on 440 valgusaastat. Seal väidetavalt elavaid olendeid on peetud võtmeisikuteks inimkonna loomise protsessis, samuti on Plejaadid mänginud olulist rolli paljude rahvaste mütoloogias.

Telegram tuletab meelde, et tegu on meie poolt lugejale pakutava ajaviitega, mis ei pretendeeri tõele, kuid võib olla üks võimalik variant meie maailmas toimuva vaatamiseks. Meie seisukoht: kõik on võimalik.

 

 

Alaje

3. osa

 

Maa on transformatsiooni protsessis, liikumas kõrgematesse sagedustesse. Kõik planeedid läbivad sellise protsessi, see on normaalne osa evolutsioonist. Kogu universum areneb, miski ei seisa paigal. Maa sagedus kasvab aeglaselt, see on suurem kui aastakümneid tagasi. Sellepärast on paljudel tunne, et aeg liigub kiiremini. See annab sulle võimaluse oma teadvust arendada veelgi kiiremini. Sellepärast, et lühikese ajaga juhtub rohkem asju ja sinu mõtted manifesteeruvad kiiremini.

Sellises kõrges sageduses ei saa midagi kurja eksisteerida. See on ka põhjus, miks maa tumedad jõud, kes koosnevad inimestest ja kurjadest maavälistest olenditest, teevad kõike, et hoida Maa sagedust madalal. Nad lõhkavad tuumapomme maal ja kõrgel taevas, et häirida magnetilist välja. Nad levitavad läbi meedia sõja, viha ja võitluse energiat ning tekitavad majandusega manipuleerimise abil hirmu.

Nad on õppinud inimese käitumismustrite hoidmist läbi sadade aastate ja kasutavad kõige primitiivsemaid viise ja soove, et inimkonda hoida asjatundmatute ning mitteteadlikena. Nad kardavad, et populatsioon areneb ja kasvab liiga palju; nad isegi pritsivad lennukitega kemikaale, et teha inimkond haigeks. Nad teevad isegi rohkemat — nad tahavad täielikku kontrolli kõige üle.

 

Aga on olemas jõud, mis suudab nad peatada, ja see jõud on vaimne energia. Mida rohkem inimesi kasutab reaalse universaalse armastuse vaimset jõudu, seda lihtsam on ohtu eemaldada. Kuni te jaotate Maa erinevateks riikideks, olete üksteiste vastu sallimatud ja võitlete, teete te kõik väga lihtsaks kurjadele Maa kontrollijatele. Kui te tahate madalamat energiat muuta, peate kasutama kõrgemat. Mõnel juhul toimub see automaatselt, sest mida rohkem inimesed kannatavad, seda rohkem hakkavad nad mõistma uusi võimalusi, kuidas sellest üle olla. Nad hakkavad otsima tões ja eksistentsis vaimse energia jälgi. Võtke seda kui väljakutset või harjutust, et üle olla oma sisemistest ja välistest negatsioonidest. Hakake töötama oma sisemise tervendamise ja arendamisega. Kõrgemad sagedused, mis tulevad valguse allikast, toovad kõik sisemised blokeeringud ja ravimata emotsionaalsed mustrid esile. Nii saate nende kallal töötada ja neid ravida. Te ei saa minna kõrgemasse dimensiooni blokeeritud energiatega, mittelahendatud mõttemustritega, viha ja ülbusega.

Sõdivad inimesed, kes on vihased, ülbed, egost sõltuvad ja ahned ei suuda neid kõrgeid armastuse energiaid taluda. Nad vihkavad armastust. Vihkavad inimesi, kes räägivad armastusest ja solvavad neid. Nad vihkavad kõike, mis väljendab armastust, nagu näiteks harmooniline muusika, ilusad värvid või loodus. Eriti vihkavad nad inimesi, kes räägivad tõtt, sest nende pale tuleb siis välja. Neil on võimalus muutuda ja oma egost üle saada või olla edasi negatiivne ja õppida seda kõike järgmises elus.

Tähtis on tervendada kõiki defekte, ravida kõiki karmalisi ja traumaatilisi kogemusi, mis on pärit siinsest või eelmisest elust ning saada lahti ühiskonna negatiivsetest programmidest, nagu näiteks võitlemine, ego, erinevad kultused, väärad uskumussüsteemid ja erinevates maailmajagudes elavate inimeste vihkamine.

See teeb tee vabaks, et arendada oma vaimset teadlikkust. Kõrgema teadvusega mõistad, et kõik on energia: mõtted, tunded, objektid, värvid, muusika jne. Nad on kõik omavahel ühendatud. Vaimne energia või jumal on TEADVUS, EKSISTENTS, LOOME, ALLIKAS. Teadvus võib esineda mitmes erinevas vormis füüsilisena ja mittefüüsilisena, vastavalt sagedusele. Energia on kõige algallikas. Ja sa saad kasutada vaimset energiat, et luua oma reaalsus. Tegelikult teed sa seda juba praegu, aga alateadlikult, ja lased sellel seguneda hirmu ja vihaga.

 

Kas sa kujutad ette, mis võiks juhtuda, kui piisavalt inimesi kasutaksid kosmilist teadvuse energiat ja keskenduksid universaalsele armastusele? See tõstaks teie teadvust ja parandaks elukvaliteeti. Kui ma ütlen sõna “armastus”, siis ma ei mõtle selle all moonutatud armastust, mida te kasutate oma religioonides ja suhetes. Ma mõtlen puhast, universaalset armastust, spirituaalse valguse jõudu. See jõud hakkab puhastama su keha energiat ja muutma keha aatomistruktuuri.

Sa pead kõrge energia jäädvustamiseks soovima oma keha puhtana hoida. Sa pead olema harmooniline ja hoiduma negatiivsetest inimestest. Agresiivsus, vihkamine, hirm ja kurbus hoiavad energiat madalal. See mõjutab su keha molekulaarstruktuuri, teeb keha nõrgaks ning põhjustab erinevaid haigusi nagu näiteks südamerabandus, vähk, paised, pimesoolepõletik, reuma jpt. Seega peaksid hoiduma kurjadest inimestest, stressist, narkootikumidest ja ebatervislikust toidust.

Leia side allikaga (eksistentsi, jumala, kõrgema minaga). Käi tihti looduses jalutamas, et puhastada oma keha negatiivsetest energiatest. Negatiivsetest energiatest ja mahasurutud emotsioonidest arenevad haigused. Mõndadel on ka karmalised põhjused ja mõned tehtud salavalitsuse poolt. Kõrge kosmilise armastuse sagedusega saad kõik negatiivsed eneregiad ümber muuta. Armastuse energiaga oled sa võimeline koguma tarkust. Tarkusega saad kustutada negatiivse karma. Ja sa lood teadlikult oma elu, sellepärast, et sa teed koostööd vaimsete seadustega.

Tarkus tuleb läbi arusaamise ja kõikide elude kogemuse. Enne kui inkarneerusid Maale, valisid sa välja kindlad ülesanded, mida sa tahad kogeda ja omandada, et areneda vaimselt ja hingeliselt. Heatahtlikud inimesed teistelt planeetidelt ei häiri sind  hariduse omandamisel.

 

Me ei võta teilt arenemise võimalust kunagi ära. Me näitame teile, kuidas te saate seda ise teha. Meil on ainult siis luba vahele segada, kui oleme ka ise Maale inkarneerunud. Ja seda on tehtud sadade heatahtlike rasside poolt. Peamiselt meie, plejaadlaste, poolt, sest meil on minevikust tugev side Maaga ning meil on kogemus ka teistelt sarnastelt planeetidelt. Seega saame teiega rääkida otse ning olla kui magnetid kõrgema kosmilise energia püüdmiseks.

Me oleme valgusetöölised, kellel on palju andeid. Meile meeldib kunst ja kõik, mis on harmooniline. Meil ei ole mitte mingit pistmist teie organisatsioonide või kultustega. Mõned meist tulevad väga kõrgetest dimensioonidest, kus kõik on puhas valgus. Kõik, mida me teeme, on kooskõlas loomeseadustega, karma ja õigel ajal tegutsemisega.

 

Te peaksite teadma ka seda, et on olemas erinevaid plejaadlasi. Plejaadi süsteemis on üle 2000 planeedi ja kõik nad on erineva arengutasemega ning erinevates dimensioonides. Mõned on galaktilise föderatsiooni liikmed ja mõned mitte. Mõned saavad olla samal ajal nii siin kui ka tulevikus, jagades oma teadvuse ja viies selle üle kahte kehasse.

Kui sa loed informatsiooni plejaadlaste kohta, peaksid sa kasutama oma kõrgemat mina, et eristada, kas info pärineb meilt või pahatahtlikelt tulnukatelt, kes kasutavad meie nime, et jagada valeinformatsiooni. Või lihsalt egoistlikelt inimestelt, kes tahavad tähelepanu. Me oleme teiega kontaktis, aga üldjuhul astraalsel tasandil, kui teie egoline meel magab. Kõrgema teadvusega oled sa võimaline tundma, kas info on õige või vale. Te ei kasuta enam ratsionaalset ja lineaarset mõtlemist. Te hakkate kasutama mitmekesist mõtlemist, et näha teemat erinevate nurkade alt. Te ei saa omandada spirituaalset teadlikkust intellektuaalse mõtlemisega.

Ainult armastava südemega, vabana uskumussüsteemidest ja koostööd tehes me loome. Kasutades südame energiat, teed sa planeedile positiivse panuse. Iga tegu, mõte ja tunne muudab sinu tuleviku rada, sest tulevik ei ole kindel. Sinu mõtted ja emotsioonid muudavad sinu tulvikku igal sekundil. Elus ei ole juhuseid. Kõik, mis juhutub, juhtub põhjusega, isegi kui sa kohe seda ei näe.

 

 

Allikas: Alaje777 Youtube Channel

 

 

Toimetas Stefan Järv

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt