Parapsühholoog: vihast vabanemisega kaob liha-, ja hirmust vabanemisega magusaisu

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

24. oktoober 2016 kell 12:45



winter-children-animal-photography-elena-karneeva-882__880

Foto: Elena Karneeva / karneeva.ru

“Legendaarne parapsühholoog Luule Viilma on öelnud, et toit on keha positiivse energiakao kompenseerija ehk kehasse tulnud negatiivse energia (süütunne, hirm ja viha) tasakaalustaja. Vihast vabanemisega kaob lihaisu, hirmust vabanemisega kaob liigne magusaisu ja süütunde vabanemisega kaob liigse hapu vajadus. Vanad Siberi taiga targad on tõlgendanud, et nisujahu on aga kõige otsesem negatiivse energia edasi kandja,” kirjutab oma lehel Kõiksuse kanaldused parapsühholoog Ilona Karula.

 

Isud peegeldavad kõige otsesemalt meie sisemist seisundit ja toitumine väljendub koheselt meie energeetilises pildis. On toidud, mis sagedust tõstavad ja on toidud, mis sagedust langetavad. Kui inimene sööb liha, siis tema auraväli kohe muundub, värvid transformeeruvad määrdunuks. Inimesed, kes on minu vastuvõtul käinud teavad, et ma teen kinnisilmi vahet taimetoitlasel ja lihasööjal. Toidul on kõige otsesem mõju meie energeetikale. Samamoodi langetavad inimese sagedust ja kahjustavad energiavälja surnuks mürgitatud juur- ja puuviljad.

Miks on sagedus nii oluline? Vastavalt sagedusele tekivad vastavad kogemused meie elus. Inimesel on alati vaba tahe ja vaba valik.

Loomulikult pole mõistlik päeva pealt oma toitumist muuta, see oleks kehale ja meelele liialt suur šokk, kuid tasuks samm-sammult liikuda selles suunas, et viia füüsiline keha paremasse tasakaalu oma peenkehadega.

Esmajärjekorras tuleks hakata toetama oma närvisüsteemi, sest kui viimane on tasakaalus ei teki ka ebavajalikke isusid, ülesöömist või alatoitumist. Tasakaalus inimene hakkab alati tunnetama paremini toidu energeetikat ja valib edaspidi kõrgema sagedusega hõredama toidu.

Kogu see teooria on teaduslikult ära tõestatud Jaapani teadlase Emoto poolt, kes tegi katse veega, tõestades, et negatiivne energia jätab endast alati maha ebakorrapärase molekulaarstruktuuri. Ja millest inimesed ning loomad koosnevad? Ikka üheksakümmend protsenti veest. Seega on sinu sees kas hägused plekid või ilusad ja korrapärased kristallid.

Kogu see üldistus on siiski mugavusühiskonna, mitte üksikute erandjuhtude suunal, kes kusagil mägedes või jäävööndis taimevabadel aladel elama peavad. On suur vahe, kust ja kuidas meie toit tuleb, milline on energia toidu taga. Kui vanasti kingiti loomale ilus elu ja loom kinkis oma keha vastu oli selle taga ka energia teine. Puudus kannatus, hirm ja piin, selle asemel olid austus ja lugupidamine.

Andmine ja vastuvõtmine peavad jääma tasakaalu, ükskõik millisel elualal, olgu see toit või töö, sest puudujääk kompenseeritakse alati millegi arvelt.

Mis puutub lihast loobumisse, siis joogid arvavad, et inimene jõuab järk-järgult arenedes ise selleni.

 

Ilona Karula

 

Allikas: Kõiksuse kanaldused

Foto: Elena Karneeva / karneeva.ru



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt