Uskumatu: inimesed kirjutavad alla vastsündinute tapmise petitsioonile

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

13. august 2013 kell 17:37



dice

Meediaanalüütik ja poliitiline aktivist Mark Dice, kes korraldab iga natukese aja tagant USA-s julgeid tänavaküsitlusi, on taas jõudnud täiesti jahmatamapanevate tulemusteni. Kui varem on Dice saanud inimestelt allkirju sõnavabaduse keelustamiseks või Obamale immuunsuse tagamiseks juhuks, kui teda süüdistatakse seaduserikkumistes, siis seekord on luubi all veelgi karmimad teemad: pensionäride eutanaasia ja vastsündinud laste tapmine. Taaskord tõestas Dice, et inimesed üldse ei mõtle, millele nad alla kirjutavad.

 

Kõigepealt uuris Dice, kas inimesed oleksid valmis toetama kohustuslikku eutanaasiat pensionäridele ja parandamatult haigetele. Esimene naine vastas kohe, et loomulikult. Teine aga mõtles kaasa ja küsis vastu: “Kas tõsiselt küsidki sellist asja?”. Järgmiseks kirjutasid alla noormehed, kes hea meelega toetasid pensionäride tapmist, et saada riigi tervishoiukulud kontrolli alla. Ja allkirjaandjaid oli teisigi.

Vaata videot:

 

Järgmisena võttis Dice ette veelgi julgema teema (kui neid üldse võrrelda saab) ja uuris inimestelt, kas nad toetaksid uue tervishoiusüsteemi Obamacare raames aborti juba sündinud beebidele. “Jah, muidugi,” vastas esimene küsitletu ja andis oma allkirja. Teine vastaja andis allkirja, samal ajal tema väike laps õlgadel istumas. Ühele naisele selgitas Dice lahti, et sünnijärgne abort on justkui laste mõrvamine, mille peale naine ikkagi alla kirjutas.

Vaata videot:

 

 

Allikad: Mark Dice´i Youtube´i kanal, Infowars

Foto: ekraanitõmmis

 

Toimetas Mariann Joonas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt