Ajatu: Seletamatu juhtum: 62 koolilast, kes kohtusid tulnukatega

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

4. mai 2014 kell 13:28



 

Avaldame paar korda nädalas rubriigi “Ajatu” alt vanu artikleid, mis ülelugemist tasuvad. Allolev lugu ilmus Telegramis esimest korda 8. novembril 2013. aastal

 

14. septembril 1994. aastal nägid paljud inimesed Aafrika lõunaosas midagi üle taeva lendamas. Kaks päeva hiljem maandus aga ühe Zimbabwes asuva kooli õuele UFO(d), millest tulid välja üks või kaks tulnukat. Sündmuse teeb eriliseks see, et pealtnägijateks oli 62 kooliõpilast. Õpetajatel oli samal ajal koosolek, nii et 5–12-aastased lapsed olid omakeskis õue peal.

 

Õpilaste seas oli väga palju neid, kes polnud kunagi teleri ega muu meedia vahendusel UFO-dest kuulnud, kuid rääkisid kohtumisest hämmastavalt sarnaseid detaile. Lapsed kirjeldasid, et alguses nägid nad taevas umbes kolme objekti, mis taevas ilmusid ja kadusid. Objektid tulid ähemale ja maandusid lõpuks kooli aiaga piiratud ala lähedale, umbes 100 meetrit lastest eemal. Seejärel oli sõiduki peale ilmunud umbes meetripikkune mehike, kellel olid pikad mustad juuksed, must liibuv kostüüm ja hiiglaslikud viltused silmad. Ta oli hakanud laste suunas liikuma, kuid siis märkas neid ja kadus hetkeks, ilmudes taas välja lennumasina taga. Siis tõusis sõiduk taas õhku ja kadus.

Väiksemad lapsed olid hirmul ja karjusid appi. Nad uskusid, et väike mees oli deemon, kes tahtis nad ära süüa, sest just selline legend on liikvel kohalike mustanahaliste elanike seas. Vanemad õpilased ütlesid aga, et olendid olid nendega ka telepaatilisel teel kommunikeerunud, öeldes neile, et inimesed hävitavad oma planeeti ja reostavad keskkonda viisil, mis viib kohutavate tagajärgedeni.

Esimene, kes lapsi intervjueeris, oli ajakirjanik Cynthia Hind, kes palus lastel ka joonistada pilte sellest, mida nad näinud olid. Paar kuud hiljem saabus lapsi küsitlema ka Harvardis töötanud psühholoog John Mack, kes pühendas oma elu viimased kümnendid tulnukate uurimisele. Macki töökaaslane Dominique Calimanopulos filmis vestlused üles ning 2007. aastal, kolm aastat pärast Macki surma, hakati ülesvõtetega uuesti tööd tegema ning veelgi uut materjali koguma, muuhulgas rääkima uuesti toonaste lastega. Dokumentaalfilmi tegemine kestab ikka veel.

Siiani ei ole põhjust uskuda, et lapsed oleksid valetanud.

Mõned intervjuud aastast 1994 ning lisaks uued meenutused samast sündmusest:

 

Põhjalik kahetunnine materjal juhtumi uurimisest aastatel 1994–2012:

 

 

Allikad: UFO-blogger, UFO EvidenceUFO Evidence 2, John E. Mack Institute

Fotod: ufoevidence.org

 

Toimetas Maarja Aljas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt