AE911Truth’i dokkfilm Austraalia peavoolumeedias

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

10. aprill 2013 kell 15:14



Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth) on organisatsioon, mis ühendab arhitekte ja insenere, kes proovivad üldsust veenda, et  2001. aasta 11. septembril New Yorgis toimunud hoonete hävimine ei saanud olla midagi muud kui tahtlik õhkamine. Eelmisel aastal valmis neil dokumentaalfilm, mida nüüd näitavad ka Austraalia mõjukate ajalehtede veebiväljaanded.

 

Filmi pealkirjaga “9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out” (tõlkes 9/11: plahvatuslikud tõendid. Eksperdid võtavad sõna) saab alates veebruarist näha täispikkuses ja tasuta nii The Sydney Morning Heraldi videote lehel kui ka Melbourne’s The Age’i veebilehel. Mõlemad väljaanded on Austraalia suurimate ning respekteeritumate seas. Väljaspool Austraaliat ja Uus-Meremaad need videod kahjuks ei tööta.

Austraalia peavoolumeedia lugejad on teema innukalt vastu võtnud ning esimese kahe nädalaga jagati Facebookis Sydney Morning Heraldi linki üle 1000 korra. Veebruaris vaadati nende veebilehel filmi 56 853 korral.

 

Vaata ka filmi treilerit:

 

 

Allikas: AE911Truth

Foto: Youtube

 

Toimetas Maarja Aljas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt