Video: Bush kinnitas, et Boston ja 9/11 olid vandenõud?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

29. aprill 2013 kell 20:37



Viimastel päevadel on internetikommuunides saanud kuulsaks lõik intervjuust, mille George W. Bush andis kanalile ABC News. Video on tekitanud suurt diskussiooni selle üle, mida Bush oma sõnavõtuga mõtles ning kas ta oli paljastamas USA valitsuse osalust Bostoni ja ka 9/11 rünnakutes.

 

Intervjuus küsitakse Bushi käest, kas Bostoni pommiplahvatus tuletas talle meelde 11. septembri sündmusi, millele eelmine president vastab: “Alguses olin ma sügavalt murelik, et seal võis olla tegemist organiseeritud plaaniga. Ma ei tea kõiki fakte; ma usun, et keegi ei tea kõiki fakte, aga ma olin sügavalt murelik, et tegemist võis olla järjekordse vand.. ee organiseeritud, väga organiseeritud rünnakuga riigi vastu; ja see võib ikkagi nii olla, veelkord – ma ei tea kõiki fakte. Aga ma tean, et on tõeliselt raske kaitsta kodumaad.”

Sõna, mille Bush poolikuks jättis, oli tõenäoliselt “vandenõu”, ning tähelepanelikul vaatlemisel võib märgata, kuidas Laura Bushi silmad suurenevad, kui tema abikaasa vandenõud mainima hakkab.

Ühelt poolt on sõna “vandenõu” kasutamine igasuguse salaplaani kohta korrektne, kusjuures pole oluline, kes seda plaani pidasid. Teiselt poolt on Bush öelnud: “Ärme iialgi tolereeri ennekuulmatuid vandenõuteooriaid, mis puudutavad 11. septembri rünnakuid.”

 

Vaata videot:

 

Allikad: Infowars, Common Sense Conspiracy

 

Toimetas Maarja Aljas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt