VIDEO! USA Florida osariigi tervishoiu peainspektor: piirangud on ebatervislikud ja lõhestavad

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

1. veebruar 2022 kell 16:51



Foto: kuvatõmmis, FOX News

Tuginedes Eesti valitsuse tänastele teadetele mitte piiranguid maha võtta, avaldame USA Florida osariigi tervishoiu peainspektori dr Joseph Lapado jaanuaris Fox News’ile antud intervjuu, milles mees ütleb välja karmi tõe, mida me kõik teame: piirangud on ebatervisilikud ja lõhestavad ning vaktsiinid on ebavajalikud.

 

Hoolimata sellest, et meedia nahutab teie osariiki, mida te olete suutnud ära teha, et hoida inimeste ohutust?

Dr. Joseph Lapado:

Alustasime sellest, et oleme mõistlikud. Võtan ühe lausega kokku sõnad, mis iseloomustavad meie riigi pandeemiale lähenemist: täielik läbikukkumine.

Ei praegusel ega ühelgi presidendil ei ole olnud kunagi mõistlik sulgeda riiki hingamisteede viiruse tõttu. See polnud üldse loogiline, vaid lõi ebareaalseid ja saavutamatuid ootusi. Nüüd ongi käes, nagu selles olukorras oli oodata – läbikukkumine.

Floridas oleme olnud risti vastupidi realistlikud, pakkunud inimestele võimalusi, oleme tähtsustanud vanemaealisi ja teisi haavatavaid inimgruppe. Rõhutasime elamist, sellepärast, et inimesed tahavad seda teha. Nad ei taha joosta selles testimise oravarattas, piirangute ja vaktsiinipasside ja tõhustusdooside ja teise ja kolmanda tõhustusdoosiga. See on kellegi düstoopiline unistus ja seda me siin ei tee.

 

Räägime suurest valest, et kui sa teed kõik vaktsiinid… Mina tegin kõik, mida nad käskisid, aga jäin ikka haigeks. Paljud teised inimesed samuti. Väga paljud tegid kõik, mida neil kästi teha, aga nad said ikka viiruse. See oli kogu aeg suur vale – öelda inimestele, et kui nad täidavad käsku, siis nad ei saa viirust!

Dr. Joseph Lapado:

Sul on täiesti õigus. Mul on hea meel kuulda, et sa ütled seda. Ma loodan, et üha rohkem ameeriklasi mõistab seda. Vaktsiinipassid, testimise nõue, et minna kooli või lennukile, on lihtsalt naeruväärne. Mõte, et pandeemia saab vaktsiinidega lõpetada, oli ebareaalne.

Aga poliitika põhineb ideel, et selle saab vaktsiiniga ja masstestimisega peatada. Poliitikate ja reaalsuse vahel on lahknevus.

Üha rohkem inimesi peab ärkama ja lõpetama osalemise selles tõeliselt düstoopilises vaates rahva tervisele. See on tõsiselt ebatervislik. See on ebatervislik, see on lõhestav. See on poliitiline ja on ebameeldiv. Ma saan aru, miks inimesed Floridasse tulevad.

 

Vaata videot:

 

 

Allikas: Twitter

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt