Maksumaksja vaenlaseks valiti Juhan Parts

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

14. veebruar 2013 kell 16:04



 

Möödunud aasta maksumaksja sõber on Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik ning maksumaksja vaenlane majandusminister Juhan Parts, vahendab ERR.

 

Valiku teinud maksumaksjate liit (EML) andis Männikule tiitli seetõttu, et ta on keskpanka muutnud avatumaks.  “Eelkõige väljendus see panga juhtkonna uuendamises ning olulise positiivse muudatusena võib tuua VEB Fondiga seotud tehingute avalikustamise,” teatas liit. EML nõustub Jaan Männiku väljaöeldud arvamusega, et Eesti Panga ja Finantsinspektsiooni ülalpidamine on Eesti riigile liiga kallis ning nende asutuste töö vajab ümberkorraldamist.

Maksumaksja vaenlase tiitli sai Juhan Parts, kuna liit leiab, et rahvusliku lennukompanii Estonian Air raske majandusliku olukorra eest peab lõppkokkuvõttes vastutama minister, kes täidab maksumaksjate esindajana aktsionäride üldkoosoleku rolli. EML arvates viitab Estonian Airis juhtunu vajadusele kehtestada kindlad põhimõtted, mille alusel toimuks riigi äriühingute tegevus, sh nende nõukogude moodustamine.

 

Allikas: ERR

 

Toimetas Õnne Puhk

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt