Mis mõtet on vaktsiinidel? Audru kool saatis vaktsineeritud õpetajad koroonapuhangu tõttu koju

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

17. september 2021 kell 15:49



Foto: Audru kool + Canva.com

Järjekordne näide, et vaktsiinidel pole mõtet: Audru kool saatis vaktsineeritud õpetajad koroonapuhangu tõttu koju. Möödunud nädalavahetusel teatas Pärnu Postimees, et Audru koolis on koroonapuhang, mille tulemusena saadeti terve kooli õpilased distantsõppele, sh saadeti koju ka enamik õpetajatest. Delfi teatas, et “kõik õpetajad ja pooled õpilased on haiged või lähikontaktsed”.

 

Kuigi haridusministeerium teatas suvel, et sel aastal distantsõppeid tegema ei hakata ning nakatumise puhul jääb koju ainult haige, siis otsustas Audru kool, et mõttekam oleks saata koju kõik õpilased, sh lisaks haigestunud õpetajatele ka lähikontaktsed õpetajad.

Kooli direktor Peep Eenraid teatas, et sellise idee vajalikkusega nõustusid nii terviseamet, haridusministeerium kui ka kohalik omavalitsus ehk Pärnu linn.

Eenraid ütles Telegramile, et koju saadeti 11 õpetajat, kuid ei soovinud kommenteerida, mitu nendest olid vaktsineeritud.

Teatavasti on enamik Eesti õpetajatest vaktsineeritud, seega polegi otseselt vahet, kas Audru kooli 11 õpetajast olid vaktsineeritud 7, 8, 9, 10 või kõik 11 õpetajat, sest nagu me näeme, koju saadeti nad ikkagi kõik. Seega tekib küsimus, mis on vaktsineerimise mõte?

Kas vaktsiin ei toimi? Kui see ei toimi, siis miks on vaja veel vaktsineerida? Kui vaktsiin toimib, siis miks inimesed haigestuvad?

Ükskõik, mis on vastused eelmistele küsimustele, saame me sellestki juhtumist selgelt välja lugeda ja taas tõdeda, et vaktsiinid on mõttetud. Meil on teaduslikud tõestused Eestis läbiviidud inimkatsete näol, et vaktsiinidest pole kasu.

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt