San Fransisco lennuõnnetus oli lavastus?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

17. juuli 2013 kell 19:42



Foto: Telegram.ee + Canva.com

Kõik maailma raputavad sündmused tuleb alati ise hoolikalt üle kontrollida. Peavoolule allumatud ajakirjanikud ei välista, et 6. juuli 2013 San Fransisco lennujaamas väidetavalt hädamaandumise teinud Asiana Airlinesi lennu 214 katastroof oli lavastatud.

 

Maailmale teatati, et lennu 214 suhteliselt kogenematul piloodil tekkisid lennuki maandumisel raskused, kui lennuki saba puudutas maandudes õhkutõusmis- ja maandumisraja piiret. Selle tagajärjel vajus lennuk kaldu, sõitis rajalt välja ja süttis põlema.

Asiana Airlinesi lennuki Boeing 777 aset leidnud õnnetuses hukkus kaks Hiina teismelist tüdrukut ning rohkem kui 180 inimest sai vigastada. Hiljem teatati, et hukkus ka kolmas teismeline ning lisati, et üks varem hukkunud tüdrukutest jäi tuletõrjeauto alla.

 

Võtame siinkohal uurimise alla maailmale avaldatud fotod, videod ja artiklid lennu nr 214 katastroofist.

9. juulil teatas Daily Mail, et julge politseinik Jim Cunningham jooksis lennukisse ja tiris inimesi välja NING (!) korjas lennukist kokku ka reisijate iPhone’id, teades, et kõik tahavad oma lähedastele helistada. Kas tundub loogiline, et politseinik korjab põlevast lennukist rei

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt