“Tere, Teile on Telegram!” 14: Kas Eesti on muutunud tagurlikuks riigiks?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

5. oktoober 2017 kell 22:43



Täna õhtul oli Õhtulehe Facebooki eetris konspirituaalse jutusaate “Tere, Teile on Telegram!” 14. osa, kus Telegrami peatoimetajal Mariann Joonasel ja Õhtulehe loovjuhil Anu Saagimil oli külas infoühiskonna aktivist/piraadiparteilane Märt Põder ja Õhtulehe uudistetoimetaja Greete Kõrvits, kes hetkel tegeleb Kataloonia uudiste kajastamisega.

 

Juttu tuligi Kataloonia iseseisvuspüüdlustest ja muidugi ka sellest, kuidas Eesti riik on avalikult sellele reageerinud – kas tegu on targa ja läbimõeldud või hoopis ara ja tagurliku seisukohaga? Telegrami Facebooki jälgijate meelsust Kataloonia iseseisvusreferendumi osas saad vaadata siit.

Võtsime ette ka Euroopa Liidus Eesti juhtimisel arutlusele võetud autoriõiguse direktiivi eelnõu, ehk siis lühidalt – kas e-eduriik Eesti soovib tagurlikult kehtestada internetitsensuuri?

Lisaks valgustas Märt Põder e-valimiste tagamaid. Kas need siis on ikka turvalised või ei? Ja arvake ära, mis me teada saime?

PS. Kes mäletab, siis eelmises Kaagvere teemalises saates lubasime debatti poliitikutega, et muuhulgas välja selgitada, kuidas parandada laste ja noorte elu. Selgus aga, et mängu tuli Õhtulehe tsensuuri karvane käsi ehk poliitikutega enne valimisi suures meedias intervjuusid ei tehta. Kuid saatesse algselt kutsutute arvamuslugusid/intervjuusid saate lugeda Telegramist: Kristo Poljakovi arvamuslugu, Züleyxa Izmailova intervjuu, Urmas Sõõrumaa intervjuu, Liis Ellerti intervjuu.

 

Vaata saate vanemaid osasid siit: Telegrami Youtube

Foto: yahoo.com

 

Toimetas Sander Soomaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt