98 miljonit ameeriklast said saastunud lastehalvatuse vaktsiini

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

1. august 2013 kell 10:53



USA haiguste ennetamise ja kontrolli keskus (U.S. Centers for Disease Control and Prevention – CDC) on taas kord vahele jäänud olulise vaktsiinidega seotud info eemaldamisega oma kodulehelt. Seekord on küsimus lastehalvatuse vaktsiinis, millest 98 miljonit doosi olid saastunud vähki tekitava viirusega, mis arvatakse olevat miljonitel inimestel diagnoositud vähi põhjuseks.

 

See informatsioon avaldati algselt CDC ametlikul infolehel ning see käsitles vähki, viirust SV40 ja lastehalvatuse vaktsiini. Info kõrvaldati hiljem, tõenäoliselt selle tõttu, et viirusele SV40 on viimasel ajal palju tähelepanu pööratud, kuna sellel on seosed vähi tekkega.

Arhiveeritud lehelt leiab info, et SV40 viirus leiti algselt ahvidel 1960-ndatel ning mõne aja pärast leiti seda seletamatul põhjusel ka lastehalvatuse vaktsiinist. SV40 viirust on seostatud mitmete inimestel esinevate vähiliikidega, sealhulgas lapseeas tekkiva leukeemia, kopsuvähi, luuvähi ja Mitte-Hodgkini lümfoomiga.

Kuigi CDC eitab kindlat seost SV40 viiruse ja vähi vahel, vihjatakse siiski sellele, et viirus, mis väidetavalt eemaldati kõikidest lastehalvatuse vaktsiinidest aastaks 1963, on vähi väljaarenemisega seotud. CDC ametliku selgituse kohaselt on hinnanguliselt üle 98 miljoni inimesi saanud aastail 1955–1963 ühe või mitu doosi vaktsiini, mis oli saastunud SV40 viirusega.

 

SV40 viirusel on leitud seos luuvähi ja kopsuvähiga

Eemaldatud informatsioon CDC kodulehel püüab lugeja tähelepanu kõrvale juhtida asjaolult, et SV40 on kuidagi vähiga seotud. Kuid juba 1961. aastal tõestas USA riiklik terviseinstituut (National Institute of Health – NIH), et SV40 viirusel on otsene seos kasvajate tekkega. See on DNA-viirus, millel arvatakse olevat omadus alla suruda vähki ennetavate geenide transkriptsiooni. Viiruse tagajärjel muteerunud geenid võivad põhjustada kontrollimatut rakkude paljunemist, mis viib vähi tekkele.

Chicago Loyola ülikooli patoloog Michele Carbone on leidnud, et SV40 viirus on olemas ligi kolmandikus uuritud osteosarkoomi (luuvähi tüüp) proovides ning 60% mesotelioomi proovides (kopsuvähi tüüp). Taganjärele tunnistatakse, et suur hulk maailma vähijuhtudest tulenevad farmaatsiafirma Salk and Sabin toodetud lastehalvatuse ja B-hepatiidi vaktsiinidest, mis toodeti ahvide kudede abil. On väidetud, et mesotelioom tekib kokkupuutest asbestiga, kuid pooled tänapäeval ravitavatest juhtudest ei teki mitte kokkupuutest asbestiga, vaid hoopis lastehalvatuse vaktsiiniga saadud SV40 viirusest.

 

Allikad: Natural News, Real Farmacy, Natural News 2

Foto: www.textually.org

 

Toimetas Katrin Suik

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt