USA Kongressi raport 9/11 rünnakute kohta varjab tõelist infot

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

18. detsember 2013 kell 17:31



Peale 9. septembri rünnakuid öeldi avalikkusele, et rünnakute taga oli Al Qaeda ilma riiklike sponsoriteta. Ometi ei ole Valge Maja siiani avaldanud Kongressi uurimisraporti seda peatükki, milles kirjeldati “välistoetuse täpseid allikaid” uurimust, mille järgi 19 kaaperdajast 15 olid saudid. CIA ja FBI dokumentidel põhineva uurimisraporti salastatud osast on praeguseks juba osa informatsiooni avalikkuse ette jõudnud. Informatsioon viitab sellele, et Saudi Araabia oli rünnakute eeldatav liitlane, samuti on teada veel sadu ebakõlasid, mis 9/11 rünnakute siiani levinud versiooni õõnestavad. See ei ole enam vandenõuteooria, vaid juba fakt riikliku vandenõu olemasolust.

 

Hiljuti The New York Posti avaldatud uurimus paljastab, et Saudi Araabia agendid, ametnikud ja organisaatorid Virginias, Floridas, Californias ja Washingtonis rahastasid või pakkusid luureandmeid kaksiktornide rünnaku läbiviijatele.

 

28 tühja lehekülge

9/11 rünnakute ametliku 800-leheküljelise uurimisraporti 28 lehekülge lasi president Bush täies ulatuses tsenseerida. Nende 28 lehekülje tekst ei ole lihtsalt kohati mustaks tõmmatud, vaid see puudub täielikult tänaseni. Vaid üksikud on näinud USA ajaloo ühe olulisema uurimuse salastatud osa, hiljuti lugesid seda muutmata kujul kaks seadusandjat. Walter Jones ja Stephen Lynch ei saa küll föderaalseadust rikkumata avaldada, mis rahvusega seotust raport mainis, kuid nad on teinud Kongressile ettepaneku kogu 2002. aasta raporti peatükk “Ühisuurimus luureühingu tegevustest enne ja pärast terrorirünnakuid 11. septembril 2001” ligipääsetavaks teha.

Jonesil ja Lynchil tuli materjalidele ligipääsemiseks kuu aega veenda Valge Maja luureteenistust. Kui nende leiud vastavad tõele, kinnitab see avalikumaid teateid sellest, et kaaperdajatel oli mitmete Saudi Araabia ametnike ja esindajatega USA rünnakute planeerimise ajal sidemeid. Kas USA valitsus kaitseb saudiaraablasi? Näiteks uurimised, mis juhtnööre jälgides jõudsid Saudi Araabia saatkonnani paluti riiklikul tasandil korduvalt lõpetada.

Bill Doyle, kes kaotas Maailma Kaubanduskeskuses oma poja, juhib 9/11 Perekondade Koalitsiooni. Doyle Saudi Araabia koostööd tõendavate materjalide varjamist “lausa uskumatuks kinnimätsimiseks”. Eelmisel nädalal saatis ta hukkunute sugulastele e-kirja, milles innustas neid ühendust võtma Kongressi esindajatega tsenseeritud 28 lehe avalikustamise osas.

 

9/11 kui reaalne sõjategevus

Saudi Araabia eitab igasugust rolli 9/11 rünnakutes. Ometi on CIA leidnud “ümberlükkamatuid tõendeid” sellest, et Saudi Araabia valitsusametnikud, mitte ainult jõukad Saudi ninamehed, vaid kuningriigi palgal olevad kõrge positsiooniga diplomaadid ja luureohvitserid, abistasid kaaperdajaid nii rahaliselt kui ka logistiliselt. Raporti luureandmed seovad 9/11 rünnakutega otseselt Saudi Araabia Washingtoni saatkonna ja Los Angeleses oleva konsulaadi. Siit järeldub, et 9/11 sündmused ei olnud mitte terrorirünnakud, vaid reaalne sõjategevus. Mõned päevad enne Bushi ja Saudi Araabia suursaadiku kohtumist Valges Majas evakueeris FBI USA-st kümneid saudi ametnikke, nende hulgas ka Osama bin Ladeni perekonnaliikmed.

On tõendeid, et Saudi valitsus teadis toimuvast. Internetiportaali Infowars sõnul teenisid Saudi Araabia luureteenistuse juht ning teised valitsusametnikud rünnakutest ette teades korralikult kasu, sest oskasid ennustada lennufirma aktsiahindade järsku langust. Lisaks on veel teada, et kui peale rünnakuid lennuliiklus suleti, lubati vaid ühel lennukil lennata – selleks oli lennuk Osama bin Ladeni pereliikmetega, kes lendasid Saudi Araabiasse.

 

Enam kui “ametlik versioon”

USA on raisanud sadu miljardeid dollareid järgmise terroriakti ennetamiseks. Massiivne järelevalve infrastruktuur on suunatud sissepoole, ameeriklaste enda peale, justkui nende enda kaitse tagamiseks. Sadu tuhandeid ameeriklasi on lisatud järelevalve nimekirja, laskmata neil riigipiiri ületada või nimetades neid potentsiaalselt ohtlikuks rahvuslikule julgeolekule. Samas ignoreeritakse tõelist ohtu, seda, mis on erinevates uurimustes ja raportites kinni mätsitud.

On teada, et 9/11 rünnakute taga on enamat kui “ametlik versioon”. See tõeline lugu ei ole ainult Saudi Araabia seotus rünnakutega. Ameerika õhujõud näiteks olid vahetult enne rünnakut näiliselt relvitud. Lisaks märgati rünnakute päeval New Yorgis Iisraeli luureagente, kes peale NYPD poolt vahistamist kahtlastel asjaoludel taas vabastati. Kõik see tekitab äärmiselt suurt kahtlust. Isegi sedavõrd, et peavoolumeedia on hakanud loo üksikasju kajastama.

Paljud inimesed ei suuda mõista 9/11 rünnakute põhjuseid, ometi on üle kümnendi hiljem asjaoludele endisest parem vaade. 11. septembril toimunuga seoses on välja tulnud sadu ebakõlasid. Tuleb välja, et “vandenõuteoreetikud” on need, kes on siiani sündmusi ehk kõige õigemini kirjeldanud, samas kui “ametlik lugu” näib üsna “vandenõu” moodi välja.

 

 

Allikad: New York Post, 911Truth.org, Infowars 1, 2, SHTFplan 1, 2, 3, What Really Happened

Foto: noarmycanstopanidea.com

 

Toimetas Hendrik Mere

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt