Tom Barnett: inimene on palju võimsam, kui see, mida meile räägivad valitsus ja arstid

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

8. oktoober 2020 kell 20:52



Tom Barnett on Austraaliast pärit terviseaktivist, kelle koroonavideod kogusid kevadel miljoneid vaatamisi Youtube’is ja Facebookis, kuid siis said need eelpool mainitud platvormidel keelu ning eemaldati. Ka kodumaine fuckikontroll sildistas Barnetti libauudiste levitajaks peale seda, kui eestikeelsete subtiitritega hittvideo kogus Telegrami Youtube’i kanalis kümneid tuhandeid vaatamisi.

 

Põhjus, miks Barnetti tsenseeritakse on selles, et mees räägib, et viirus ei ole oma olemuselt elus organism ning seega pole võimalik viirust teiste käest saada, nagu seda väidab tavameditsiin. Barnett ja üha rohkem teisi mõtlejaid, uurijaid, teadlaseid ning arste üle maailma on arvamusel, et viirus tekib rakusiseselt vastukaaluks keha toksilisusele.

Lisaks arvab Tom Barnett, et koroona nonsenssiga on kaasnenud ka midagi positiivset – ennekõike see, et üha rohkem inimesi on hakanud oma enda tervise eest rohkem hoolt kandma.

Ühes oma hiljutises vestluses ütleb ta:

Üha rohkem inimesi on hakanud huvituma loodusmeditsiinist ja sellest, kuidas nende enda keha toimib. Kui me enda eest hoolitseme, siis pole mitte mingeid tervisehädasid vaja karta. Kui sa ei koorma oma magu ja ei joo alkoholi, siis sul pole midagi karta.

Kui sa jääd haigeks, siis see ei ole sellepärast, et teine inimene ei kandnud maski või sul polnud vaktsiini, vaid sa ise oled oma haiguses süüdi – sa ise pead hoolt kandma oma keha ja vaimu eest.

Loodus hoolitseb sinu eest ning sul endal on võime enda eest hoolitseda. Sa ei pea kartma baktereid, viiruseid, seeni vms, mitte ükski nendest mikroorganismidest ei tule sulle kallale ega tee sulle liiga.

Iidsed kultuurid nautisid haigeks jäämist, sest nad teadsid, et tegemist on puhastusprotsessiga. See on sama kui sa viid oma auto hooldusesse, siis pärast seda töötab see paremini. Sama asi juhtub ka inimesega, kellel peale külmetust või grippi keha toimib paremini. Eriti veel, kui sa oma mõtteid ja elustiili koos haigusega puhastad.

Sa pead ennast ja elu usaldama, et sinuga saab alati kõik korda.

Kui viirused või bakterid oleksid niivõrd surmavad, siis kuidas on võimalik, et inimkond üldse nii kaugele on jõudnud? Eriti kui võtta arvesse seda, et lääne meditsiin ja vaktsiinid on suhteliselt hiljutine nähtus. Oluline on mõista, et me oleme palju võimsamad, kui see, mida meile räägivad valitsus ja arstid. Meie tervis ja heaolu on täielikult meie endi teha.

 

Allikas: Youtube

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt