Dr Andrew Kaufman (Red Pill Expo): Pandeemia pettus läheb sügavamale kui sa aimad

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

11. november 2020 kell 10:03



10-11. oktoobril 2020 toimus kurikuulsal Jekylli saarel Red Pill Expo – konverents, mille eesmärk on tuua kokku maailmatasemel eksperdid, et luua selgust võltsnarratiivide, võltsitud ajaloo ja võltsitud uudiste osas ning paljastada illusioone, mis varjavad sageli elu kõige olulisemaid aspekte. Sündmusel kõnelesid näiteks G. Edward Griffin, David Martin, David Icke, Mikki Willis, Del Bigtree, Jon Rappoport ja Andrew Kaufman. Avaldame pisut täiendatud kokkuvõtte dr Kaufmani esitlusest “Pandeemia pettus läheb sügavamale kui sa aimad.”

 

Kõigepealt räägime SARS-CoV-2 viirusest ehk väidetavast patogeenist, mis põhjustab haigust nimega Covid-19. Keegi ei kahtle, et inimesed haigestuvad (nii nagu igal gripihooajal), kuid mis kinnitab, et sümptomite põhjuseks on uudne koroonaviirus? Mis eelneb PCR-testile ehk kuidas koroonaviirust isoleeritakse?

 

Kuidas peaks käima pisikeste osakeste isoleerimine inimkehast?

Järgnevat tehnikat on edukalt rakendatud bakteriofaagide, vetika või amööbiga seotud faagilaadsete osakeste ning eksosoomide (väikesed rakuvälised vesiikulid, mis on visuaalselt identsed väidetavate viirusosakestega) puhul, kuid pole kunagi rakendatud väidetavate patogeensete viiruste suhtes!

  1. Haigelt inimeselt eraldatakse mädane eritis. 
  2. Sellest filtreeritakse välja kõik inimrakud ning suurem osa bakterirakkudest (va. mõned eosed).
  3. Kasutatakse tihedusgradient-tsentrifuugimist ehk osakesed eraldatakse nende tiheduse järgi.
  4. Tulemuseks on puhas proov, mida saab mikroskoobi all vaadelda ja keemiliselt analüüsida.

Pilt: ekraanikuva

 

Mida tehti koroonaviiruse olemasolu tõestamiseks? Pane tähele, et see on ülioluline propositsioon, mis viib kõigi järgnevate mõjudeni, kaasa arvatud kogu meie suhtes rakendatava poliitikani.

Viiruse olemasolu “tõestamine” kasutades PCR-tehnoloogiat: Kopsuvedelik, mis sisaldab erineva päritoluga geneetilist materjali, homogeniseeritakse ehk pannakse masinasse, mis raputab ja lõhub kopsuvedelikus olevad rakkude membraanid, et vabastada kogu geneetiline materjal (RNA), mida rakud sisaldavad. Sellest segust võetakse paar üksikut fragmenti ning luuakse PCR-test. Teadlased võrdlevad neid lühikesi (200-300 aluspaari pikkuseid) geneetilisi juppe andmebaasis oleva ja sarnaselt “tõestatud” SARS-CoV-1 viirusega ning väidavad, et neil on märkimisväärne kattuvus. 

Kui osakesed pole isoleeritud ega muust kraamist puhastatud, ei ole võimalik teada, kust on pärit geenid, mida PCR-test tuvastab. Võimendades geneetilist materjali piisav arv kordi, võib iga inimene saada valepositiivse tulemuse.

Oluline lisateave:

  • Juhtumid = positiivsed testid, mitte haiged ega nakkusohtlikud inimesed
  • Test tuvastab RNA järjestust, mitte isepaljunevat viirust
  • Testil puudub kuldstandard, mistõttu ei saa selle täpsust mõõta (seda pole millegagi võrrelda)

Viiruse olemasolu “tõestamine” kasutades viroloogidele omast isoleerimismeetodit: 

1) Mädane kopsuvedelik segatakse rakukultuuriga (enamasti Vero rakkude ehk ahvidest pärit neerurakkudega),
2) Rakke näljutatakse ja mürgitatakse antibiootikumidega,

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt