Soome arst Mikael Kivivuori räägib ülepingutatud koroonapiirangutest

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

16. aprill 2021 kell 18:58



Foto: Mikko Lehtonen / AaVekellari.fi

Mikael Kivivuori on Soome arst, kes vallandati oma tööpostilt, erasektoris Terveystalos pärast seda, kui ta hakkas avalikult koroonameetmete osas sõna võtma. Ta on avalikult öelnud, et PCR-testid annavad valepositiivseid tulemusi. Kivivuori on arvamusel, et Soome riiki ja peaministrit ähvardatakse ning käsud tulevad kusagilt kõrgemalt ning seetoõttu lähevadki tipp-poliitikud igasuguse jamaga kaasa, sest sisuliselt on tegemist käsutäitjatega.

 

Hiljuti avaldatud videos räägib Mikael Kivivuori, et talle meeldis väga töötada Terveystalos, sest seal oli meeldiv ja missioonitundega kollektiiv, aga teatud käsud tulevad kusagilt kõrgemalt, mille vastu ei saa. Ja kui keegi avaldab oma arvamust, mis ei ühildu kõrgema süsteemi vaateväljadega, siis lihtsam on temast lahti saada. Ta tunneb, et see süsteem lihtsalt enam ei toimi. Ja seepärast on ta võtnud sõna rohkem kui mõni teine arst Soomes.

Ta näeb, kuidas praegune süsteem lihtsalt tapab inimesed, käiakse tööl, et osta maja, auto jne. Inimestel tekib viha, mida elatakse välja enda pereliikmete peal. Töökohtadel vähendatakse tööjõudu ja inimestel tuleb teha järjest rohkem topelttööd. Tekib depressioon. Kivivuori tahab ärgitada inimesi ise asju uurima. Ta tunneb, et kogu süsteem on mäda ja kõik käib ümber raha. Ta ütleb veel, et aastal 2012 tärkas temas sisemine sund aidata inimesi ning ta ei saanud enam ravimeid niisama välja kirjutada.

Kivivuorit häirib, et kui rääkida sellest, mida ta avastab koroona kohta, siis kohe peetakse teda vandenõuteoreetikuks. Ta selgitab, et näiteks praegust koroonavaktsiini ei saa varasemate vaktsiinidega üldse võrrelda, sest praegu on loodud RNA vaksiin, mida pole varem maailmas kunagi tehtud. Ta ütleb, et kuna vaktsiin loodi nii kiiresti, siis on sisuliselt praegu tegemist inimkatsetustega. Mehe hinnangul saab terviseamet vaktsiinide propageerimise eest rahalist tulu ning see on ka põhjuseks, miks ei tohi vaktsiinidest negatiivselt rääkida. Ta mainib ka Pfizeri vaksiini, mille kohta sama firma endine tippteadlane Michael Yeadon on välja öelnud, et see on väga ohtlik.

Kivivuori soovib, et iga soomlane mõtleks veidi sügavamalt maski kandmise tagajärgedele, sest pidev maskikandmine piirab hapnikuvoolu ning soovitab kõigil kontrollida D-vitamiini taset veres ja võtta seda vajadusel juurde. D-vitamiin on koroona sümptomite puhul parim ravi, et need sümptomid oleksid kerged. Ta ütleb, et see on suurim korruptsioon, et ei testita D-vitamiini puudust veres. See peaks olema peamine, mida üldse testida.

Kivivuori sõnul pole ta ainus arst, kes arvab, et koroonapiirangutega on ülepingutatud. Üle 30 000 arsti üle maailma on öelnud, et tuleks kaitsa ainult riskirühma inimesi, mitte sulgeda kogu ühiskonda. Ta küsib, miks ei võiks näiteks kolmeks nädalaks panna kõiki koju istuma, kui see jant kestab juba aasta aega? Kui inimesele massimeedia kaudu hirmu sisendatakse ja info muutub pidevalt ühest äärmusest teise, siis see on tahtlikult tehtud selleks, et inimene ootaks lõpuks kindlaid reegleid, kuidas ja mida teha.

Mikael Kivivuori tunneb, et Soome läheb täpselt sama teed nagu iga teinegi riik ja seetõttu on ta loonud sellise grupi/rühma, kus inimesed võivad arutada vabalt, kuidas kogu seda süsteemi muuta. Tema meelest on suurim probleem ühiskonnas see, et inimene ei kuula oma südant, vaid teebki otsused massi järgi. Doktor soovitab inimestel teha just seda, mis neile tegelikult meeldib: käia saunas, looduses, lugeda ja kõike muud lõõgastavat.

 

Allikas: TokenTube

 

Tõlkis lugeja, toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt