Elevant elutoas: Šotimaal uus rekordiline viiruslaine vaktsineeritute seas

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

15. september 2021 kell 12:07



Foto: ekraanikuvad +Canva.com

Šotimaal on ligi 70% rahvast kahe doosiga vaktsineeritud, kuid samal ajal on Covidi nakatumise määr tõusnud taas kõrgeimale tasemele alates “pandeemia” algusest, kus nakkusnäitaja on üks 45-st, vahendab BBC. Statistikaameti (ONS) viimase riikliku nakkusuuringu andmetel oli 3. septembril lõppeval töönädalal Covidiga nakatunud 117 300 inimest. See oli Ühendkuningriigis kõrgeim määr ja kõigi aegade suurim arv.

 

Miks tekkis siis riigis nii võimas koroonapuhang, kui 69,4% elanikkonnast on kahe doosiga vaktsineeritud?

Selle vastuse saamiseks soovitame pöörduda vandenõuteoreetikute ja lamemaalaste poole, kes teatasid juba möödunud aasta kevadel, et vaktsiin ei hoia viirust ära ega kaitse nakatumise eest, sest viirus tekib rakusiseselt vastavalt keha toksilisusele. Samuti teatasid kõige kuulsamad vandenõuteoreetikud juba poolteist aastat tagasi, et viiruspuhangud tõusevad vastavalt hooaegadele – külmal, niiskel ja pimedal ajal on inimesed haigemad ning soojal, kuival ja päikesepaistelisemal ajal on inimesed tervemad.

Need elementaarsed tõsiasjad pole siiani kohale jõudnud meie kõige helgematele peadele, kes väidavad end olevat teadlased ja arstid. Selle asemel jätkavad need mõistuse kaotanud tegelased inimeste hirmutamise ja valede levitamise ning eluohtlike vaktsiinide propageerimisega.

Nagu ütlesid vandenõuteoreetikud ja lamemaalased juba möödunud kevadel: pandeemia lõppeb ära siis, kui lõpetatakse testimine, sest PCR-testiga ei saa tuvastada, kas inimene on haige või nakatunud.

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt