RKI numbrid näitavad: enamik viimaste nädalate koroonasurmadest on topeltvaktsineeritud

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

1. detsember 2021 kell 15:17



Foto: By Robert Koch-Institut – https://www.rki.de/, Public Domain, Wikimedia Commons

Jutt vaktsineerimata inimeste pandeemiast on nüüd ka numbrite toel oma usutavust kaotamas – Robert Kochi Instituudi (RKI) uued numbrid näitavad, kui suur on praegu haigusprotsessis vaktsineeritud inimeste osakaal. Baieri liidumaa peaminister Markus Söder jpt “eksperdid” väidavad, et 90 protsenti intensiivraviosakondade inimestest on vaktsineerimata – elanikkond peaks uskuma, et vaktsineerimine kaitseb haigestumise eest. Robert Kochi instituudi möödunud neljapäeval avaldatud statistika heitis asjadele teistsugust valgust, vahendab Tichys Einblick. Sama uudist kajastab ka Ansage pealkirjaga “Süstal töötab – suurem osa koroonasurmadest on topeltvaktsineeritud”.

 

Tees “vaktsineerimata inimeste pandeemiast” laguneb järjepidevalt

Taas suurenes oluliselt topeltvaktsineeritute osakaal nn koroonahaigete statistikas. RKI andmetel moodustasid 50,2% viimase nelja nädala kliiniliste sümptomitega koroonasurmadest need, kes olid topeltvaktsineeritud. Nende topeltvaktsineeritute osakaal sümptomaatiliste Covid-19 juhtude koguarvust oli 48,2% – üle 60-aastaste seas koguni 71,4%. Selles vanuserühmas on see 56% haiglaravil viibinutest ja 46,6% intensiivravi patsientidest. Neid ametlikke andmeid silmas pidades ei saa enam rääkida “vaktsineerimata inimeste pandeemiast”.

Baieri AfD parlamendifraktsiooni juht Ulrich Singer kommenteerib: “On tõestatud, et Söder, Holetschek, Lauterbach ja kõik teised vaktsiinifanaatikud, sh ka ravimitööstuse esindajad on elanikkonda petnud – vaktsineerimine ei kaitse raske kulguga haiguse vastu nii usaldusväärselt nagu lubatud, ja kaitse kestab vaid paar kuud.

Markus Söder jt eksperdid üritavad nüüd vaktsineerimiskampaania ebaõnnestumist varjata, “kutsudes veelgi valjuhäälsema

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt