Icke: Politsei peaks kaitsma meid nende, mitte neid meie eest

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

9. juuni 2013 kell 17:00



7. juunil Bilderbergi toimumispaika jõudnud David Icke ümbritseti kohe ajakirjanikest ja ta pidas väikese sütitava avakõne käesoleva hetke erilisusest. “On aeg ärgata!” ütles ta, kutsudes rahvast üles kohapeal oma meelsust näitama, astumaks üheskoos vastu maailma eliidi salakogunemistel tehtavatele plaanidele, milles kaotajaks jääb alati lihtrahvas.

 

Icke ütles, et 20–30 aastat tagasi oli nende inimeste hulk, kes Bilderbergist üldse midagi teadsid, väga väike. Nüüd on aga olukord muutunud – info on liikuma hakanud ja rahva teadlikkus ning aktiivsus on märkimisväärselt tõusnud. “Täna siin, Bilderbergi ukse all toimuv rahvakogunemine on internetiajastu mark,” nentis Icke.

Icke ütles, et olukorras, kus maailma kontrollivad ühed ja samad inimesed, kes juhivad panku, korporatsioone ja kujundavad poliitikat, avanevad paljude silmad ja selles suhtes on tänavuse Bilderbergi grupi kohtumise ümber toimuv rahvaliikumine, kuhu koguneb suur hulk inimesi, sümboolne seisukohavõtt. “Politseijõud, keda siin ohtralt näha on, ei peaks kaitsma neid (eliiti) meie eest, vaid meid nende eest – ja nad peaksid ka ise sellest aru saama,” ütles Icke.

Icke sõnas, et enamik maailma rahvastikust on väga vaene ja vaid tilluke protsent väga rikkad ning nende vahel seisab ametnike ja jõustruktuuride armee. Bilderbergi kohtumise jõuvahekord – rahvahulk väljas ja 150 eliiti kuuluvat inimest sees –, illustreerib ilmekalt praegu kogu maailmas valitsevat olukorda. “Just sellist maailma struktuuri võimulolijad soovivadki näha,” ütles Icke.

Ta kutsus inimesi üles näitama oma meelsust ja hoolimist, tuues näiteks Küprose panganduskriisi. “Nad hävitasid majanduse aastal 2008 ja seejärel algas varanduse kantimine pankade kaudu eliidi kätte,” sõnas ta, sedastades, et praegu on pankade probleem muutunud valitsuse probleemiks ja nagu oli näha Küprose juhtumist, oli valitsus valmis seda lahendama, minnes inimeste raha kallale pankades.

“Kui tuleb järgmine panganduskriis, mis on juba õhus ja mida seal praegu kinniste uste taga arutatakse, minnakse taas rahva raha kallale,” ütles ta. “Need, kes seni arvasid, et see pole nende probleem, näevad varsti, kuidas minnakse ka nende raha kallale – ja siis on see ka nende probleem,” kutsus Icke kõiki maailmas toimuva suhtes silmi avama.

 

Vaata videot David Icke’i “sissejuhatavast” ülesastumisest Bilderbergi kohtumise “rahvakojas”:

 

Allikas: Youtube

Foto: ekraanikuva

 

Toimetas Ksenia Kask

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt