Endine õhuväe bioinsener: keemiapilved on tõelisus

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

11. aprill 2013 kell 17:02



Üheksa aastat USA õhujõududes bioinsenerina teeninud Kristen Meghan läks hiljuti erasektorisse tööle ning julgeb nüüd rääkida asjadest, mida ta pani tähele erinevates sõjaväebaasides. Naine väidab, et keemiapilved on tegelikkus ning et ta võttis ise pinnaseproove, mis alumiiniumi ja baariumi pihustamist kinnitasid.

 

Meghan oli 2006. aasta lõpus tööl Oklahoma City õhubaasis, kui ta hakkas märkama kahtlaseid seoseid. Ise ütleb naine, et pidas enne seda juttu keemiapilvedest ja teistest n-ö vandenõuteooriatest väljamõeldiseks, kuid oli nendega kursis. Ta teadis, et baasis on märgistamata lennukeid, mida alati keemiapilvedega seostatakse. Samuti oli tal oma töö tõttu ligipääs baasi toodavate ainete nimekirjadele, kus esines väga mitmeid keemilisi ühendeid, mille kasutamist sõjaväebaasis ei olnud võimalik õigustada. Bioinsenerina teadis ta väga hästi, et käsil on midagi kahtlast ning ta hakkas jälgima ka lennukite lendamist ning uurima taevast.

Kui tema kahtlused olid süvenenud, otsustas ta oma aiast pinnaseproove võtta. Naine elas sõjaväebaasi lähedal lennukoridori all ning ootas kaheksa tundi pärast arvatava keemiapilve nägemist, et testimiseks sobivad proovid saada. Enda sõnul avastas ta normist kordi kõrgemad alumiiniumi- ja baariumitasemed, kuid ei julgenud sellest esialgu kellelegi rääkida. Kui ta lõpuks küsimusi julges esitada, ähvardati teda hullumajja panemise ja tütre äravõtmisega.

Naine väidab ka, et tal on dokumente, mis tema sõnu kinnitavad, kuid et ta ootab nende avaldamisega. Samuti räägib ta sõjaväearstist, kellega ta keemiapilvedest rääkima juhtus ning kellel on palju tõestusmaterjali, mida ta on valmis aga avaldama alles siis, kui ta paari aasta pärast erru läheb. Meghan kutsub üles ka kõiki teisi USA sõjaväes teeninud inimesi välja astuma ja oma tähelepanekutest rääkima.

 

Vaata Meghani esinemist:

 

 

Allikad: Youtube 1, Youtube 2

Foto: truehealtfacts.com

 

Toimetas Maarja Aljas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt