Kas WHO valetamine viib Facebooki kommentaariumi sulgemiseni?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

6. jaanuar 2022 kell 16:55



Fotokollaaž: Canva.com

Facebookis trenditseb WHO postitus-meem, milles seisab, et vaktsiinid on ohutud – selle all on üle 50 000 kriitilise kommentaari ja ligi 10 000 vihase näoga emotikoni. Kogu see koroona-olukord on piinlikult kurb ja naljakas üheaegselt – tikutulega tuleb taga ajada inimesi, kes seda jama reaalselt usuks. Seetõttu oli Delfi hiljuti sunnitud oma koroonauudiste kommentaariumi sulgema, kuna 90% kommentaaridest saatsid Delfi propaganda ja valeuudiste levitamise eest kohta, kus päike mitte kunagi ei paista. Ka Youtube on olnud sunnitud midagi ette võtma ärkvel oleva rahvaga, kes peavoolu uudiste videotele massiliselt “ei meeldi” (dislike) märkisid jagab, mille tulemusena olid WHO jt propagandakanalite videote meeldib vs ei meeldi suhe tihtilugu 1 vs 100(0). Seega, kas on paslik ennustada, et ka Facebook keelab peagi koroonauudiste kommenteerimise?

 

23. novembril 2021 WHO postitatud meem väidab:

Enamikul inimestel on pärast COVID-19 vaktsineerimist kerged või puuduvad kõrvaltoimed.

Maailmas on turvaliselt manustatud miljardeid doose COVID-19 vaktsiine. Kerged kõrvaltoimed – peavalu, palavik ja valud kehas – on esimese paari päeva jooksul normaalsed.

Kõigist muredest tuleb teatada oma tervishoiuteenuse osutajale.

 

Foto: WHO

 

Mõned kommentaarid selle postituse alt:

  • Valeuudised oma parimal kujul!
  • Mu isa on praegu intensiivraviosakonnas suremas insultide ja esinevate trombide tõttu! Kas seda nimetatakse KERGEKS KÕRVALTOIMEKS?
  • See on puhas propaganda!
  • Inimesed on rääkinud ja nad pole rahul. Loodan, et need ettevõtted ei kuluta oma kasumit. Ma näen tohutuid kohtuasju tulemas!
  • Nende kommentaaride lugemine on andnud mulle julgust oma seisukohta hoida. Kaotan paari nädala pärast töö, kuna keeldusin süstist. Mu partner on rase ja ka tal kästakse vaktsineerida. Meil on nüüd lootust, et me pole hullud. Me ei ole selles üksi.

Foto: meem

 

  • Kas pole imelik, et varsti neljakordselt torgitud, kes testimas käivad, saavad positiivse tulemuse, aga 2 aastat maskeerimata ja vaktsineerimata jäänud tunnevad end hästi? Kas olete kindel, et vaktsiinid töötavad? Kas asjad ei peaks olema vastupidi?
  • Enamik mõrvareid ütleb, et nad on süütud.
  • Kõik, mis inimkonnale peale surutakse, ei ole hea. Aeg on ärgata!
  • MA ARMASTAN, kui palju TÕDE on kõigis neis TUHANDES kommentaarides 💖
  • Kas saaksime ka selle kohta faktikontrolli, palun! Kas võime esitada ka õigustatud küsimuse. Kui see on nii ohutu, miks on kohtud andnud Pfizerile andmete avaldamiseks aega aastaid? Kui pole midagi varjata ja “teadusel” on õigus, miks hoida kinni ja kaitsta valideerivaid andmeid?!
  • Tean isiklikult 3 inimest, kellel oli pärast vaktsineerimist südameprobleeme ja üks suri! Nii et kui palju neid veel on! Jumal näeb tõde ja teie vastutate.
  • Õige tekst peaks tegelikult olema järgmine: “Enamikul inimestel on pärast COVID-19 nakatumist sümptomid kerged või puuduvad üldse. Meil ei ole andmeid COVID-19 vaktsineerimise pikaajalise ohutuse kohta, samuti ei jälgi me korralikult COVID-19 vaktsineerimise kõrvaltoimeid.”
  • Niisiis, müokardiit on teie jaoks kerge sümptom? Südamelihase põletik? Kas te olete peast segi?
  • Ma olen Pfizeriga topeltsüstud! Ma olen koroona positiivne! See on mu 9. päev ja ma tunnen end nii haigena.

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt