Allkirjade kogumine Obamale immuunsuse tagamiseks

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

25. juuli 2013 kell 21:06



Untitled

Foto: ekraanitõmmis

Meediaanalüütik ja poliitiline aktivist Mark Dice tegi taaskord eksperimendi, et vaadata, kas inimesed (kaasa) mõtlevad ning palus inimestel anda allkiri Obama toetuseks. Nimelt esitles Dice end kui Obama toetajat, kes kogub allkirju presidendile immuunsuse tagamiseks, juhuks, kui teda süüdistatakse seaduse rikkumises, sest ilmselt oli presidendil kuriteo sooritamiseks hea põhjus. 

 

“Aitäh, et tema kuritegusid toetasid,” ütles Dice ühele neiule pärast seda, kui too oma nime kirja pani. “Pole probleemi,” vastas ta. Ka teistele ütles ta, et Omabale on kõikide kuritegude karistamise eest immuunsust ning kes teda ei toeta, on ilmselgelt rassist. “Me teeme kindlaks, et Obama pääseks ükskõik millisest teost puhta nahaga,” kinnitas mees ja enamus allkirjastajaid noogutas innukalt kaasa.

Obama oli juba enne Snowdeni ja NSA juhtumeid seotud mitme skandaaliga ja tema toetus on uuringute kohaselt langenud alla 50%.

Varem on Mark Dice tänavaküsitluse käigus uurinud, miks tähistatakse 4. juulil iseseisvuspäeva (enamus küsitletutest ei teadnud) ning palunud inimestel alla kirjutada sõnavabaduse keelustamise petitsioonile (mida enamus kõhklematult ka tegi).

 

Vaata videot siit:

 

 

Allikas: Infowars

Foto: ekraanitõmmis

 

Toimetas Mariann Joonas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt