Kuum video: kas koroonaviirus SARS-CoV-2 on üldse kunagi isoleeritud?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

6. detsember 2020 kell 21:43



Fotod: Canva, erakogu

Alates koroonakriisi haripunktist ehk 2020. aasta varakevadest on mitmed teadlased, uurijad ja arstid väitnud, et koroonaviirust ei ole mitte kunagi isoleeritud. Lihtsustatult öeldes tähendaks see seda, et haigelt inimeselt ei ole mitte kunagi saadud seda koroonaviirust füüsilisel kujul kätte, et seda siis laboris mingisuguses testitopsikeses uurida ning sellega katseid teha. Kokkuvõttes tähendaks see seda, et puuduvad igasugused tõendid, et see väidetav viirus üldse eksisteeriks.

 

Isegi Eesti esiviroloog Irja Lutsar tunnistas Kanal2-s eetris olnud koroona erisaates “Alarm – koroonast hirmuvabalt”, et ka tema ei ole seda viirust ise mitte kunagi näinud. Lutsar täpsustas, et samamoodi nagu kõik teised, on ka tema näinud ainult koroonaviiruse pilti internetist (animatsiooni).

Ning nagu Telegrami lugejad juba ammu teavad, siis PCR-testimisega tegelikult ei testita koroonaviirust vaid inimese kehas loomulikul kujul eksisteeriva geneetilise materjali RNA-d.

Siiski väidavad mitmed peavooluallikad ja faktikontrollijad, et väidetav viirus on ikkagi isoleeritud. Kuid uurides seda teemat edasi, avastasime näiteks, et CDC (USA haiguste ennetamise ja kontrolli keskus, Centers for Disease Control and Prevention) teadusartikkel näitab, et SARS-CoV-2 suutis nakatada vaid ahvide neerurakke (mitte inimese omi).

Samuti saame lugeda CDC 13. juulil 2020 avaldatud PCR-diagnostika juhendi 39. leheküljet: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available…“ Mida see tähendab ja kuidas on see võimalik, et CDC-l ei ole isoleeritud koroonaviirust, kui see on väidetavalt isoleeritud juba 2020. aasta alguses?

 

VAATA VIDEOT:

Hiljuti teatas Iirimaalt pärit sõltumatu ajakirjanik ja uurija Gemma O’Doherty videpöördumises, et ametlikule teabenõudele vastates tunnistas Suurbritannia tervise-ja sotsiaalamet, et neil pole teaduslikke tõendeid, et koroonaviiruse SARS-CoV-2 eksisteerimise kohta ega ka selle kohta, et see viirus oleks kunagi isoleeritud. Teisisõnu see tähendab, et neil pole tõendeid, et see viirus üldse eksisteeriks. Laadisin selle video reedel oma Facebooki, kus see paari päevaga kogus üle 30 000 vaatamise.

Gemma O’Doherty kirjeldab videos, et teabenõudega paluti täpset ja täielikku loetelu Ühendkuningriigi terviseameti dokumentidest, kus kirjeldatakse SARS-COV-2 viiruse isoleerimist, mis on otseselt võetud sümptomaatiliselt COVID-19 patsiendilt, kus proovi ei ole kombineeritud mingi geneetilise materjaliga, mis ei ole piiratud, vaid nt ahvide neeru-, vero-, maksavähi rakkudega, kõrvaldades seega võimaliku saastumise võimaliku alternatiivse proovivõtuallikana:

“Pange tähele, et isoleerimist kasutatakse selle sõna uues, arusaadavas tähenduses, mis tähendab, et asjad on üksteisest eraldatud. Amet vastas, et nad pole seda viirust isoleerinud. Seda informatsiooni taotlesime mina, John Waters ja Korruptsioonivastane Iirimaa.

Täna on kriitiline päev selles saagas, mis on suunatud kommunismi toomisele meie riiki ja ei millelgi muule. Täis globalistlik diktatuur, täielik kontroll sinu elu iga aspekti üle. Kui valvur sind peatab, pead küsima, kus on teaduslik tõestus, kus on tõendid, et see viirus, mida te minu põhiseaduslikke õiguseid rikkudes otsite – näidake mulle tõestust, et see on olemas.

Seda nad ei saa. Nad ei saa seda teha, kuid loomulikult ei saa nad ka tõestada, et maskid takistavad nakatumist. Nad ei saa anda mingeid tõendeid selle kohta, et maskid ei põhjusta hapnikuvaegust, mis võib põhjustada krampe ja muid neuroloogilisi probleeme. Nad ei saa tõestada, et maski kandmine ei põhjusta rasket stressi ega ärevust. Kui viirust ei eksisteeri, ei saa ükski piirang kehtida. Regulatsioonid ja seadusandlus, mille lõi korrumpeerunud valitsus, seoses selle nn viirusega on õigustühine.

Paljud inimesed investeerivad sellesse, nad ei taha rumalad välja näha. Me aktsepteerime neid, sest kõik on mingil elu hetkel olnud lollid. See teeb meist inimesed. Kui sa oled sellele viimase kaheksa kuu jooksul pühendunud ja nüüd mõistad, et see on suurim vale, mis on kunagi inimkonnale räägitud… See on okei. See on okei, sest vale oli väga suur. Me võtame sind vastu tõeliikumisse. Aga inimesed, oleme nüüd lõpusirgel. Neil pole mingeid tõendeid.

Peate küsima oma juhtidelt ja nn esindajatelt, mida nad ei ole. Nad ütlevad, et on, kuid nad ei ole. Sa ei satu nukuvalitsusse ega Euroopa Parlamenti, kui tahad päriselt vaidlustada korruptsiooni ja maksumaksjate õiguste ja raha kuritarvitamist.

Küsi neilt, kas SARS-CoV-2 on olemas, kas see põhjustab haigust, mis vastab kõigi COVID-19-le omistatud surmade omadustele. Kas see on isoleeritud, taastoodetud ja siis näidatud, et see põhjustab haigust? Vastus on “Ei” ja see on põhjus, miks need inimesed siit ühel päeval käeraudades välja viiakse ja nad veedavad oma ülejäänud elu vanglas,“ räägib Gemma O’Doherty.

***

Siin on valik skännitud pdf dokumente ja kirjavahetusi ametlikest teabenõuetest, kus paluti riigi organisatsioonidel esitada tõendeid SARS-CoV-2 viiruse isoleerimise ja eksitentsi kohta, mida riik ei suutnud esitada. Selle on kokku koondanud Christine Massey, kus on üle 30 institutsiooni ja 10 erineva riigi tunnistused, et neil puuduvad tõendid SARS-CoV-2 viiruse eksistentsi ja isolatsiooni osas.

Tegelikult ei suuda ka Eesti vastutavad isikud esitada mitte ühtegi tõendit selle viiruse eksisteerimise osas. Kui viirust pole, siis saame kinnitust, et kogu koroonanähtus on täielik pettus ja kõrgeima astme kuritegu.

Aga kui viirust pole olemas, siis mida nad plaanivad panna koroonavaktsiini sisse? Jälgi Telegrami ja saad teada!

 

Allikad: lingid artikli sees

Fotod: Canva, erakogu

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt